yusufkerme1903 Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar bilgisayara Valorant yükledim. Eğitimdeyken ilk aşamayı yapıyorum fakat saldıranlar ve savunlar kısmına gelince ana kapı açılmıyor. Ne yapabilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bilgisayara Valorant yükledim. Eğitimdeyken ilk aşamayı yapıyorum fakat saldıranlar ve savunlar kısmına gelince ana kapı açılmıyor. Ne yapabilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
eskici1514 Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 84 12 Temmuz 2025 #2 Youtube'dan videosunu izle bir yeri atlıyorsundur muhakkak. Artı 0 Eksi
KS KS yusufkerme1903 Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 eskici1514 dedi: Youtube'dan videosunu izle bir yeri atlıyorsundur muhakkak. Genişletmek için tıkla... Yok baktım hiç biyeri atlamıyorum. Kapıda kaldım öyle açılmıyo. Artı 0 Eksi
eskici1514 dedi: Youtube'dan videosunu izle bir yeri atlıyorsundur muhakkak. Genişletmek için tıkla... Yok baktım hiç biyeri atlamıyorum. Kapıda kaldım öyle açılmıyo.