Valorant Ejder Frenzy alınır mı?

kondigal

Centipat
Valorant Ejder Frenzy alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence almayın frenzy diğer silahlara göre çok kullanılan bir silah değil bence tabanca olarak sheriff skin alın yağmacı anomali gibi.

Kaç defa ikincil silaha geçiyorsun onu düşün değer mi değmez mi sen karar ver bence. İkincil silahların neredeyse hepsinin ajanlarda desenleri mevcut. Oradan açmak daha mantıklı.

Bence alınmaz. Neden mi? Yakında profesyonel olarak oynamaya başlayacağın zaman yani profesyonelden kastım Rank maçları Rank maçlarında önce bitirmek her zaman önemlidir bu yüzden Ghost gibi kafaya tek atan silahları kullanacaksın. muhtemelen her neyse biraz boş yaptım

Yo. Ghost yerine Frenzy kullanıyorum. Yakın mesafe çatışmada çok daha güçlü ghosttan. Eko roundlarda da şerif alıp oynamak yerine frenzy ile yakın mesafede yine avantaj elde edebiliyorsun. Devasa olmayan haritalarda frenzy > ghost.

Zaten Mesaj'daki gibi belirttim bence diye. Evet konumuzada gelirsek kişiden kişiye göre değişebilen bir durumdur hangisiyle daha iyi oynayabilirsin vb Support karakterler ile Ghost bence daha sağlıklıdır. Enrty karakter ile de Frenzy daha sağlıklı olabilir ama bence bana göre Ghost daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…