M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Ağustos 2021 #11 Klzz dedi: Yeni savaş bileti ile birlikte gelecek bence yeni set onun için hazır duran sakurayı koydular. Genişletmek için tıkla... Güzel bir set koysa daha fazla kar etmez mi?
Klzz dedi: Yeni savaş bileti ile birlikte gelecek bence yeni set onun için hazır duran sakurayı koydular. Genişletmek için tıkla... Güzel bir set koysa daha fazla kar etmez mi?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.647 Çözümler 24 13 Ağustos 2021 #12 ali14 dedi: Setin olmaması lazım demiştin ya onun için dedim. Genişletmek için tıkla... Sakura'dan bahsetmedim ki.
ali14 dedi: Setin olmaması lazım demiştin ya onun için dedim. Genişletmek için tıkla... Sakura'dan bahsetmedim ki.
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Ağustos 2021 #13 Muhammet 64 dedi: Güzel bir set koysa daha fazla kar etmez mi? Genişletmek için tıkla... Şu an zaten kazanıyor yeterince demek ki uğraşmak istemiyorlar.
Muhammet 64 dedi: Güzel bir set koysa daha fazla kar etmez mi? Genişletmek için tıkla... Şu an zaten kazanıyor yeterince demek ki uğraşmak istemiyorlar.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 13 Ağustos 2021 #14 Klzz dedi: Şu an zaten kazanıyor yeterince demek ki uğraşmak istemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Uğraşacak bir şeyi yok ki aslında. Tutulan bir koleksiyonu tekrar koysa bence daha mantıklı.
Klzz dedi: Şu an zaten kazanıyor yeterince demek ki uğraşmak istemiyorlar. Genişletmek için tıkla... Uğraşacak bir şeyi yok ki aslında. Tutulan bir koleksiyonu tekrar koysa bence daha mantıklı.
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Ağustos 2021 #15 Muhammet 64 dedi: Uğraşacak bir şeyi yok ki aslında. Tutulan bir koleksiyonu tekrar koysa bence daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Riot'la yaklaşık 7 yıllık bir geçmişim var. 7 yıldır ben ne yaptıklarını anlayamıyorum en iyisi akışına bırakmak.
Muhammet 64 dedi: Uğraşacak bir şeyi yok ki aslında. Tutulan bir koleksiyonu tekrar koysa bence daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam benim Riot'la yaklaşık 7 yıllık bir geçmişim var. 7 yıldır ben ne yaptıklarını anlayamıyorum en iyisi akışına bırakmak.
Doctor Manhattan Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #16 @Klzz peki şimdi savaş bileti nasıl alınır? yani 1000 vp verince savaş biletindeki herşey açılıyormu?
@Klzz peki şimdi savaş bileti nasıl alınır? yani 1000 vp verince savaş biletindeki herşey açılıyormu?
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2021 #17 Doctor Manhattan dedi: @Klzz peki şimdi savaş bileti nasıl alınır? Yani 1000 VP verince savaş biletindeki her şey açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Her şey açılmıyor oynayarak her şeyi açıyorsunuz lakin oynayamam diyorsanız VP ile alabilirsiniz.
Doctor Manhattan dedi: @Klzz peki şimdi savaş bileti nasıl alınır? Yani 1000 VP verince savaş biletindeki her şey açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Her şey açılmıyor oynayarak her şeyi açıyorsunuz lakin oynayamam diyorsanız VP ile alabilirsiniz.