Valorant Ejder Vandal alınır mı?

Vain

Hectopat
Yer
İstanbul
Almayı düşünüyorum, sizce değer mi? Alan varsa vuruş hissiyatı falan nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Animasyonu biraz dikkat dağıtıcı. Çok fazla VP ve Radyanit istiyor. Ben senin yerinde olsam ya Yağmacı ya da Asil Vandal alırım.

Ejder kullanıyorum ve bir süre sonra gerçekten çok sıkıyor. Vuruş hissi gayet başarılı ve hoş hissettiriyor. Bana kalırsa Asil alın. Tek atış konusunda çok başarılı bir hissiyatı var. Ses efekti olarak Ejder > Yağmacı > Asil şeklinde sıralanıyor.

İade sistemi varmış. Alıp "vuruş hissiyatını" denersin.

Alınır mı sorusuna gelecek olursak, senin hoşuna gidiyorsa ve o parayı o şeye vermeye razıysan evet.
İade edebilmek için kostümü hiç geliştirmemek gerekiyor. Geliştirmezse hissiyatını anlayamaz.

Ejder ve yağmacı ikisi de var bende. Ejderin vuruşları sürekli HS gibi geliyor. Vuruş hissiyatı çok güzel. Kesinlikle mağazana geldiyse al.

İade sistemi varmış. Alıp "vuruş hissiyatını" denersin.

Alınır mı sorusuna gelecek olursak, senin hoşuna gidiyorsa ve o parayı o şeye vermeye razıysan evet.

İade sistemi var olmasına ama o puanla açtığın özellikleri açarsan iade edemiyorsun maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…