CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Oyuna ilk başladığım zamanlar 2 yıl önce yani, Delipop Vandal bayağı huşuma gidiyordu, yerde görüp görüp alıyordum. Hissiyatı da iyi gibi geliyordu bayağı adam vuruyordum ama Valorant'ta rank kastığım zamanlarda bile ne olduysa belli bir yerden sonra adam vuramamaya başladım. Şu anda da daha çok CS2 oynuyordum Valorant'ya geçeyim dedim ama Valorant'daki aim bu safer ciddi kaymış. Ejder Vandal alsam aynısı olur mu? Bu hissiyat meselelerine aşırı güvenmezdim de Riot artık nasıl para gözlüyse benim bile artık bilinçaltıma mı girmiş anlamış değilim 
Bu arada bu Ejder Vandal'a sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Zaten bende dahil olmak üzere kullanamadığımız, bilmediğimiz bir şeyi daha sonradan beğenemeyebiliyoruz aynı Delipop Vandal gibi. Bir de aynı konu defalarca açılmış ama şimdi daha çok kullanan ve onun yerine alınabilecek daha fazla skin (kuronami gibi) şeylerde geldiği için tekrar soruşturmakta fayda var. Kuronomi vandal da alırım ama ejder skinleri bence Valorant'ın en benzersiz (eşi benzerini diğer oyunlarda görmediğim) skinler ve bir de ejder teması içerdiğinden hoş durmaması pek mümkün değil.
Bu arada bu Ejder Vandal'a sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Zaten bende dahil olmak üzere kullanamadığımız, bilmediğimiz bir şeyi daha sonradan beğenemeyebiliyoruz aynı Delipop Vandal gibi. Bir de aynı konu defalarca açılmış ama şimdi daha çok kullanan ve onun yerine alınabilecek daha fazla skin (kuronami gibi) şeylerde geldiği için tekrar soruşturmakta fayda var. Kuronomi vandal da alırım ama ejder skinleri bence Valorant'ın en benzersiz (eşi benzerini diğer oyunlarda görmediğim) skinler ve bir de ejder teması içerdiğinden hoş durmaması pek mümkün değil.