Valorant Ejder Vandal alınır mı?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Oyuna ilk başladığım zamanlar 2 yıl önce yani, Delipop Vandal bayağı huşuma gidiyordu, yerde görüp görüp alıyordum. Hissiyatı da iyi gibi geliyordu bayağı adam vuruyordum ama Valorant'ta rank kastığım zamanlarda bile ne olduysa belli bir yerden sonra adam vuramamaya başladım. Şu anda da daha çok CS2 oynuyordum Valorant'ya geçeyim dedim ama Valorant'daki aim bu safer ciddi kaymış. Ejder Vandal alsam aynısı olur mu? Bu hissiyat meselelerine aşırı güvenmezdim de Riot artık nasıl para gözlüyse benim bile artık bilinçaltıma mı girmiş anlamış değilim :D
Bu arada bu Ejder Vandal'a sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Zaten bende dahil olmak üzere kullanamadığımız, bilmediğimiz bir şeyi daha sonradan beğenemeyebiliyoruz aynı Delipop Vandal gibi. Bir de aynı konu defalarca açılmış ama şimdi daha çok kullanan ve onun yerine alınabilecek daha fazla skin (kuronami gibi) şeylerde geldiği için tekrar soruşturmakta fayda var. Kuronomi vandal da alırım ama ejder skinleri bence Valorant'ın en benzersiz (eşi benzerini diğer oyunlarda görmediğim) skinler ve bir de ejder teması içerdiğinden hoş durmaması pek mümkün değil.

Oyuna ilk başladığım zamanlar 2 yıl önce yani, Delipop Vandal bayağı huşuma gidiyordu, yerde görüp görüp alıyordum. Hissiyatı da iyi gibi geliyordu bayağı adam vuruyordum ama Valorant'ta rank kastığım zamanlarda bile ne olduysa belli bir yerden sonra adam vuramamaya başladım. Şu anda da daha çok CS2 oynuyordum Valorant'ya geçeyim dedim ama Valorant'daki aim bu safer ciddi kaymış. Ejder Vandal alsam aynısı olur mu? Bu hissiyat meselelerine aşırı güvenmezdim de Riot artık nasıl para gözlüyse benim bile artık bilinçaltıma mı girmiş anlamış değilim :D
Bu arada bu Ejder Vandal'a sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Zaten bende dahil olmak üzere kullanamadığımız, bilmediğimiz bir şeyi daha sonradan beğenemeyebiliyoruz aynı Delipop Vandal gibi. Bir de aynı konu defalarca açılmış ama şimdi daha çok kullanan ve onun yerine alınabilecek daha fazla skin (kuronami gibi) şeylerde geldiği için tekrar soruşturmakta fayda var. Kuronomi vandal da alırım ama ejder skinleri bence Valorant'ın en benzersiz (eşi benzerini diğer oyunlarda görmediğim) skinler ve bir de ejder teması içerdiğinden hoş durmaması pek mümkün değil.
Ejderha animasyonu çok hareketli olduğu için çok sekme hissiyatı veriyor.

Vandal skini aslında aim vermiyor daha çok siz skine göre şerbetleniyorsunuz. Hoşunuza giden bir skin moralinizi de yükselttiğinden aiminiz iyileşiyor gibi hissetmeniz doğal. Yani tamamen sizin göz zevkinize uymalı.

Hocam Ejder Vandal'ı olan birisi olarak söylüyorum 2500 VP ye kesinlikle değmez ilk aldığında çok iyi falan ama yok kaos, oni, iyon ya da asil tek atar bunlara hem de daha ucuzlar.

Valorant CS gibi desen satabildigin bir oyun değil. Yani ödediğin parayı cikartamassin ve zarara girersin. Ama cevap istersen ejder başlarda güzel geliyor sonra çok sekiyormuş hissiyatı veriyor. Ayrıca şahsen dikkati çok dağıtıyor.

Valorant CS gibi desen satabildigin bir oyun değil. Yani ödediğin parayı cikartamassin ve zarara girersin. Ama cevap istersen ejder başlarda güzel geliyor sonra çok sekiyormuş hissiyatı veriyor. Ayrıca şahsen dikkati çok dağıtıyor.

Arkadaş parayı çıkartıp çıkartamayacağını sormamış skin alınır mı? Demiş.

Güzel skin ama daha iyileri var bence.

İ gibi geliyordu bayağı adam vuruyordum ama Valorant'ta rank kastığım zamanlarda bile ne olduysa belli bir yerden sonra adam vuramamaya başladım. Şu anda da daha çok CS2 oynuyordum Valorant'ya geçeyim dedim ama Valorant'daki aim bu safer ciddi kaymış. Ejder Vandal alsam aynısı olur mu? Bu hissiyat meselelerine aşırı güvenmezdim de Riot artık nasıl para gözlüyse benim bile artık bilinçaltıma mı girmiş anlamış değilim :D
Bu arada bu Ejder Vandal'a sahip olanlar yazabilirse sevinirim. Zaten bende dahil olmak üzere kullanamadığımız, bilmediğimiz bir şeyi daha sonradan beğenemeyebiliyoruz aynı Delipop Vandal gibi. Bir de aynı konu defalarca açılmış ama şimdi daha çok kullanan ve onun yerine alınabilecek daha fazla skin (kuronami gibi) şeylerde geld

Kanka HS atıyosan alınır ama sprey falan atarsan kesinlikle almamanı öneririm yani Ejder Vandal ile HS atmalısın sprey atarsan GG olur

Arkadaş parayı çıkartıp çıkartamayacağını sormamış skin alınır mı? Demiş.

Güzel skin ama daha iyileri var bence.
Tabi en iyisi zaten değil ve daha iyileri var mesela en akla gelen Kuronomi Vandal.. Ama Ejder Vandal da bana böyle çok daha farklı geliyor. Görünüş olarak sadece. Ama Delipop gibi güzel görünüp kötü hissettirirse bana bir şekilde sıkıntı.
Hocam Ejder Vandal'ı olan birisi olarak söylüyorum 2500 VP ye kesinlikle değmez ilk aldığında çok iyi falan ama yok kaos, oni, iyon ya da asil tek atar bunlara hem de daha ucuzlar.
Bana da öyle gibi geldi de işte görünüşü baya hoşuma gidiyor yere düştüğü zaman alınca birde... Bu arada Asil'i gece pazarındayken almıştım, Asil harbiden genel olarak iyi ve onun üstüne daha ucuza almak çok çok iyi oldu.
Vandal skini aslında aim vermiyor daha çok siz skine göre şerbetleniyorsunuz. Hoşunuza giden bir skin moralinizi de yükselttiğinden aiminiz iyileşiyor gibi hissetmeniz doğal. Yani tamamen sizin göz zevkinize uymalı.
Delipop Vandal'ı alırken zevkime çok uygundu şuanda da öyle ama onunla CS'deki AK47 gidi sprey atma isteğim geliyor ve aslında spreyi de iyi attırabiliyor. Geçen gümüş 2 ve altın 1 maçlarında karşı karşıya 1v1 denk geldim birbirimizi sürekli tarıyoruz kazanan ben oluyorum. Hatta çoğu zaman öyle ama işte Valorant, CS'yi bırakın diğer oyunlardan daha fazla one tap/hs odaklı oyun bana kalırsa. Bu Delipop'taki olayı da umarım Ejder Vandal da yaşamam.

Kanka HS atıyosan alınır ama sprey falan atarsan kesinlikle almamanı öneririm yani Ejder Vandal ile HS atmalısın sprey atarsan GG olur
Ben değişik birsiyim. Bir CS atıyorum bir Valorant. Keşke birisine takılı kalsam da CS'de sprey atmakta one tap atmak kadar mantıklı olduğu için hoşuma gidiyor. Ama Valorant CS'de dahil olmak üzere diğer oyunlardan daha fazla one tap/HS odaklı, SMG silahlarla bile doğru düzgün sprey atılamıyor özellikle Stringer'da yoksa yine Spectre'nin gideri var ama CS'deki SMG'ler kadar avantaj sağlamıyor en azından benim denk geldiğim pozisyonlarda neredeyse hep öyle oldu. 1 adam alacağım diye 15 canım kalıyor ama CS'de o kadar can düşeseye kadar 2 hatta 3 adam da alabiliyorum en az hasarlı SMG'de bile.

Alınır gayet güzel skin.
Ne zamandır oynuyorsun? Yani hep takmıyorsundur benim gibi sadece 3 vandal skinin yoksa ama taktığın zaman hs/one tap falan iyi bir şekilde attırabiliyor mu? Yani çoğu zaman

Şimdi CS'yi de boşver direkt herhangibi drop atan oyun bulmak zor. En doğru düzgün drop atan oyunda CS. Ama bunlar çok az sayıda olan oyunlar. Hep öyle bakarsam hiçbir oyuna para yatırma isteğimde kalmaz. İlla para yatırayım da demiyorum ama bir rekabetçi oyunda 100'lerce saate sahipsem bir kozmetiğim olsun derim. Hani keşke CS gibi drop mantığı olsa da yok.
Ejder Vandal'da anlattığın olayın aynısı Delipop'ta başıma geldi. Vallah yine ikilemde kaldım, bazılarımız da hem görünüş hem hissiyat olarak bile iyi diyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı