Valorant Ejder Vandal mı, bıçak mı?

Fortuna

Centipat
Daha fazla  
Valorant oyununu 2 gündür oynuyorum. Rütbem derecesiz ve oyuna bugün 3750 VP yatırdım. Ejder Vandal çok ilgimi çekiyor. Animasyonları olsun, görünüşü olsun çok havalı geliyor göze fakat bıçaklar da çok ilgimi çekiyor. Yeni başlamış biri olarak bana Ejder Ateşi Vandal mı, yoksa Bıçak mı önerirsiniz? (Bıçak önerisi de yapabilirsiniz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk aldığım kostüm Ejder Vandal. Kullanışı gayet eğlenceli ve efektleri doyurucu. Bir süre sonra sıkılıp Asil Vandal aldım ve ondan da sıkıldım. Sana tavsiyem Yağmacı Vandal alman. Eğer bıçak da istiyorum diyorsan oyunun en iyi bıçağı olan Ejder Bıçağını alabilirsin.

Oyuna alışman için bence ilk başta Ejder Vandal almalısın alışman için.

Bıçağın çok bir hissiyatı yok fakat ejderin vuruş hissiyatı sanki Zula'da +5 basmışsın gibi bir şey. Silahı güçlendiriyor gibi geliyor kostümler.
Hem pazarında var mı?

Bence bıçak fakat hemen alma gece pazarı bekleyebilirsin (çok uzun süre sonra geliyor)

Bence direkt alsın. Bir kere pazarıma ejder geldi o zaman alamadıydım, şimdi hiç gelmiyor. Gece pazarına ise ne zaman geleceği belli değil.

Bence direkt alsın. Bir kere pazarıma ejder geldi o zaman alamadıydım, şimdi hiç gelmiyor. Gece pazarına ise ne zaman geleceği belli değil.
İstediği bıçak veya skin gelirse alabilir ama gece pazarına kadar beklerdim ben olsam kişinin kararına göre kalmış.

@Fortuna Buna karar vermen için öncelikle Mağazaya gelmesi gerekiyor. Bu seçimi yapma fırsatın olmayacak. İlk geleni al yoksa bir daha bulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…