Valorant ekran kartı çöktü hatası

HaErSwEcK

Kilopat
İyi günler RTX 4050 ekran kartım var sorunu dün fark ettim Valorant'a girmek istediğimde oyun ekran kartı çöktü hatası verdi. Ben de DDU ile ekran kartı sürücülerini tamamen kaldırıp temiz bir şekilde son sürümü tekrar kurdum fakat sorun çözülmedi. Tek sorun Valorant'ta da değil bazı uygulamalarda ekran siyah oluyor programı kapatıp açmam gerekiyor falan ekran kartına bağlı diye düşünüyorum daha önce bu sorunla karşılaşan ya da çözümünü bilen varsa yardım edebilirse sevinirim.

Aynı sorunu 5-6 ay boyunca yaşadım ve daha sonra ekran kartım tamamen bozuldu yenisini aldım.
Umarım yazılımsal bir sorundur ama driver sil yükle işlemi yaptığını belirtmişsin. Ekran kartında sıkıntı olabilir. Aynısını yaşadım ve ekran kartım tamamen bozuldu dediğim gibi.

Hocam HP Victus 16 kullanıyorum alalı 5 6 ay anca olmuştur fiziki herhangi bir sorun olmadı sıcaklık ya da darbe gibi sanmıyorum donanımsal olduğunu. Üstteki arkadaşın dediği gibi en kötü format ile çözeceğim bakalım teşekkürler.

Valorant'ı sil yeniden yükle.

Valorant'ı sil yeniden yükle.

Sorun sadece Valorant için değil dediğim gibi browserda gezinirken bir siteyi ikinci kez açmam gerekebiliyor bazen ilk açtığımda site tam yüklenmiyor ne kadar beklersem bekleyeyim ikinci açışımda düzeliyor.

Sorun sadece Valorant için değil dediğim gibi browserda gezinirken bir siteyi ikinci kez açmam gerekebiliyor bazen ilk açtığımda site tam yüklenmiyor ne kadar beklersem bekleyeyim ikinci açışımda düzeliyor.

Bilgisayarı servise yollayın. Muhtemelen reballing yapılması gerekebilir bir de RAM'ları çıkart tak. Bu dediklerin RAM ile de alakalı.

Bir de sistemini sayar mısın?

Bilgisayarı servise yollayın. Muhtemelen reballing yapılması gerekebilir bir de RAM'ları çıkart tak. Bu dediklerin RAM ile de alakalı.

Bir de sistemini sayar mısın?

Müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum rezil bir firma HP.

i7 13.nesil
RTX 4050.
32 GB RAM.
Windows 11 kullanıyorum.

Müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum rezil bir firma HP.

i7 13.nesil
RTX 4050.
32 GB RAM.
Windows 11 kullanıyorum.

Sistemin gayet iyi nedenini bende pek anlamadım ama çözüm biliyorum OCCT indirip stability kısmındaki tüm testleri 15'er dakikalık yap. Test esnasında başında dur.

Laptop kullanıyor isen aygıt yöneticisine gir görüntü bağdaşçılarına gir orada sistem ekran kartını devre dışı bırak veya tam tersi sonra oyuna gir açılsın sonra geri etkinleştir.

Ekran siyah olmasının sebeplerinden biride bu grafik ayarlarından elle hangi ekran kartını ayarlayacağını seç yoksa otomotik seçer ve hatayla karşılaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…