C Cylnex Decapat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #1 Ekran kartı RTX 3060 İşlemci Amd Ryzen 7 7700 Selam. Valorant'ı açıyorum maça başlıyorum 4-5 tur oynanıyor sonra bir anda ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum ekran kartım güncel.
Selam. Valorant'ı açıyorum maça başlıyorum 4-5 tur oynanıyor sonra bir anda ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum ekran kartım güncel.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.969 Çözümler 40 Yer Berlin 1 Aralık 2023 #2 Cylnex dedi: Selam. Valorant'ı açıyorum maça başlıyorum 4-5 tur oynanıyor sonra bir anda ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum ekran kartım güncel. Genişletmek için tıkla... Cihaz da donanımsal arıza olmadığına eminseniz DDU ile NVIDIA driverini tamamen silin ve en güncelini tekrar kurun. Artı 0 Eksi
Cylnex dedi: Selam. Valorant'ı açıyorum maça başlıyorum 4-5 tur oynanıyor sonra bir anda ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum ekran kartım güncel. Genişletmek için tıkla... Cihaz da donanımsal arıza olmadığına eminseniz DDU ile NVIDIA driverini tamamen silin ve en güncelini tekrar kurun.