Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü

electusss

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar her türlü forumda gezdim araştırdım yabancı kaynaklara baktım ama çözüm bulamadım. Sistem özelliklerim;
GeForce GTX1650 ekran kartı.
Intel i7 9çnesil işlemci.
16 GB tek slot RAM.
Ekran kartını güncel sürümle güncellemeyi denedim, DDU ile silip temiz kurulum yaptım, antivirüs programı kapatım denedim, tek tek bütün driverları denedim, servise verip ekran kartımı kontrol ettirdim(valorant hariç hiçbir oyunda sıkıntım yok).lütfen bir fikri olan yardım etmek isteyen abilerim kardeşlerim bir yardım edin 1 aydır bununla uğraşıyorum.

Dosya Ekleri

• valo.png
    valo.png
    186,6 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar selamlar her türlü forumda gezdim araştırdım yabancı kaynaklara baktım ama çözüm bulamadım. Sistem özelliklerim;
GeForce GTX1650 ekran kartı.
Intel i7 9çnesil işlemci.
16 GB tek slot RAM.
Ekran kartını güncel sürümle güncellemeyi denedim, DDU ile silip temiz kurulum yaptım, antivirüs programı kapatım denedim, tek tek bütün driverları denedim, servise verip ekran kartımı kontrol ettirdim(valorant hariç hiçbir oyunda sıkıntım yok).lütfen bir fikri olan yardım etmek isteyen abilerim kardeşlerim bir yardım edin 1 aydır bununla uğraşıyorum.
oldumu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı