xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Ekran kartı Rtx4070ti İşlemci i713700k Merhaba işlemci i713700K ekran kartı RTX 4070 Ti Valorant oynarken ekran kartı kullanımı %60 kadar çıkıyor. Ama CPU kullanımı çok az sebebi nedir? Arkadaş işletim sistemini ekran kartı çalıştırdıgından olabilir dedi ama pek bir şey anlamadım. Ekran kartının derecesi 50 oluyor. Son düzenleme: 4 Eylül 2023
Merhaba işlemci i713700K ekran kartı RTX 4070 Ti Valorant oynarken ekran kartı kullanımı %60 kadar çıkıyor. Ama CPU kullanımı çok az sebebi nedir? Arkadaş işletim sistemini ekran kartı çalıştırdıgından olabilir dedi ama pek bir şey anlamadım. Ekran kartının derecesi 50 oluyor.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 4 Eylül 2023 #2 xMarshallD dedi: Merhaba işlemci i713700K ekran kartı RTX 4070 Ti Valorant oynarken ekran kartı kullanımı %60 kadar çıkıyor. Ama CPU kullanımı çok az sebebi nedir? Arkadaş işletim sistemini ekran kartı çalıştırdıgından olabilir dedi ama pek bir şey anlamadım. Ekran kartının derecesi 50 oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun grafik ayarları yüksekse zaten ekran kartını kullanmak zorunda. % kaç olmasını istiyorunuz? Durum normal.
xMarshallD dedi: Merhaba işlemci i713700K ekran kartı RTX 4070 Ti Valorant oynarken ekran kartı kullanımı %60 kadar çıkıyor. Ama CPU kullanımı çok az sebebi nedir? Arkadaş işletim sistemini ekran kartı çalıştırdıgından olabilir dedi ama pek bir şey anlamadım. Ekran kartının derecesi 50 oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun grafik ayarları yüksekse zaten ekran kartını kullanmak zorunda. % kaç olmasını istiyorunuz? Durum normal.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 ReloadingData dedi: Oyun grafik ayarları yüksekse zaten ekran kartını kullanmak zorunda. % kaç olmasını istiyorunuz? Durum normal. Genişletmek için tıkla... Düşük hocam. Valorant düşük ayarlarda oynuyorum. Birden %70 olup tekrar %50 düşmesi normal mi bu kadar dalgalı olması.
ReloadingData dedi: Oyun grafik ayarları yüksekse zaten ekran kartını kullanmak zorunda. % kaç olmasını istiyorunuz? Durum normal. Genişletmek için tıkla... Düşük hocam. Valorant düşük ayarlarda oynuyorum. Birden %70 olup tekrar %50 düşmesi normal mi bu kadar dalgalı olması.