totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 ege çınar erdm dedi: çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi Genişletmek için tıkla... Bu işlemciyle valorant oynayamazsın.
ege çınar erdm dedi: çok ii degil ddr3 sistem ama bir deniyim dedim işlemci amd fx 4320 ram ddr3 8gb ekran kartı yok anakart gigabyte dx10 gibi biseydi Genişletmek için tıkla... Bu işlemciyle valorant oynayamazsın.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 23 Ocak 2024 #12 erme dedi: Ekran kartsız 300 FPS alan sistemler var, neden verim alamasın? Varsa açar diye bir şey yok. DirectX 11 desteği olmalı ayrıca. Genişletmek için tıkla... İşlemci bu kadar eskiyken denenmesi saçma zaten bu kadar eski olabileceğini hesaba katmadım.
erme dedi: Ekran kartsız 300 FPS alan sistemler var, neden verim alamasın? Varsa açar diye bir şey yok. DirectX 11 desteği olmalı ayrıca. Genişletmek için tıkla... İşlemci bu kadar eskiyken denenmesi saçma zaten bu kadar eski olabileceğini hesaba katmadım.
Timon Centipat Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #13 Açabilir belki ama Volerant rekabete dayalı bir oyun olduğu için oyunu oynarken FPS sorunları yaşayablirsin
Açabilir belki ama Volerant rekabete dayalı bir oyun olduğu için oyunu oynarken FPS sorunları yaşayablirsin