Valorant ekran kilitlenme

Burhan üçer

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. 5 gün önce maçtayken 3. elden birden ekran kilitlendi oyunun sesleri geliyor fakat ekranda en ufak hareket yok ve bu olay her PC açtığımda yaşıyorum PC resetlenmeyince düzelmiyor. Alt+F4 tarzı kombinasyonların hiçbiri çalışmıyor. Resledikten sonra PC hiç kapamadan akşam yatana kadar oynuyorum sabah kalkıyorum Valorant giriyorum ve yine aynı sorun. FPS normalde 120FPS alıyordum bu olay yüzünden 65 sabit oynuyorum anlamadım. PC'yi her ilk açışımda Valorant 2. 3. elde donuyor ve bu olay başka oyunlarda olmuyorum. Ekran kartı driver falan onlarda güncel ama cabası ve ek olarak şu sorunda var oyunda ekranı tam ekran yapınca renkler bozuluyor bu yüzden pencerelide oynuyorum bundan dolayı sorun teşkil eder mi? Çözümü başlarilen arkadaş yardım eder misin?

eski leptopumdada benzer bişey vardı valoranta girince maç girmeyin poligon girin ve orda oyunun donmasını bekleyin donduğunda resetleyin sonra maç girin benimki öyle düzeliyordu

Bende de oyunu alta indirip Windows ekranına girince ekran kilitleniyor ses falan geliyor bilgisayarı kapatıp açınca çözülüyor ama FPS sıkıntısı almıyorum.

Bende de oyunu alta indirip Windows ekranına girince ekran kilitleniyor ses falan geliyor bilgisayarı kapatıp açınca çözülüyor ama FPS sıkıntısı almıyorum.

Ama çözümünü bilmiyorum

eski leptopumdada benzer bişey vardı valoranta girince maç girmeyin poligon girin ve orda oyunun donmasını bekleyin donduğunda resetleyin sonra maç girin benimki öyle düzeliyordu
Her Gün Her Gün Resetlersem Pc Zarar Görür Arkadaki PowerSupply Düğmesinden Kapatıyorum Dediğiniz Mantıklı Ama Kasalı PC Kullandığım İçin Pc Uzun Zaman Sonra Zarar Görür

Ama çözümünü bilmiyorum

Maalesef Bende

Her Gün Her Gün Resetlersem Pc Zarar Görür Arkadaki PowerSupply Düğmesinden Kapatıyorum Dediğiniz Mantıklı Ama Kasalı PC Kullandığım İçin Pc Uzun Zaman Sonra Zarar Görür

Maalesef Bende
kasalarda üstte tuş oluyor genelde sizde yokmu ona aralıklı basarak kapamak sağlıklı diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…