fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #1 Herkese iyi sosyaller, V-Sync açık olmasına ve sabit 75 FPS almama rağmen garip bir şekilde ekranım yırtılıyor. Çözmenin bir yolu var mı?
Herkese iyi sosyaller, V-Sync açık olmasına ve sabit 75 FPS almama rağmen garip bir şekilde ekranım yırtılıyor. Çözmenin bir yolu var mı?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #11 Tek7HackDedi dedi: Ekran kartı 1650 Super FreeSync açamaz ve monitörü G-SYNC desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... G-SYNC desteklemeyen monitörlerle de açılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G-SYNC açarsanız düzelir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Ekran kartı 1650 Super FreeSync açamaz ve monitörü G-SYNC desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... G-SYNC desteklemeyen monitörlerle de açılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G-SYNC açarsanız düzelir diye düşünüyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #12 WolfieMS dedi: Eğer monitörü G-SYNC uyumlu FreeSync özelliğine sahipse DisplayPort kablosu ile G-SYNC açabilir. Genişletmek için tıkla... rohatbaba123 dedi: G-SYNC desteklemeyen monitörlerle de açılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G-SYNC açarsanız düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Her monitörde olmuyor o. Mesela bu monitör de. Konu sahibinin kendisi söylüyor bunu. Artı 0 Eksi
WolfieMS dedi: Eğer monitörü G-SYNC uyumlu FreeSync özelliğine sahipse DisplayPort kablosu ile G-SYNC açabilir. Genişletmek için tıkla... rohatbaba123 dedi: G-SYNC desteklemeyen monitörlerle de açılabiliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et G-SYNC açarsanız düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Her monitörde olmuyor o. Mesela bu monitör de. Konu sahibinin kendisi söylüyor bunu.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 8 Ocak 2021 #13 Tek7HackDedi dedi: Ekran kartı 1650 Super FreeSync açamaz ve monitörü G-SYNC desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... FreeSync desteklese yeterli. İmzasındaki monitörde FreeSync var. Bu da G-Sync açılabilir demek. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Ekran kartı 1650 Super FreeSync açamaz ve monitörü G-SYNC desteklemiyormuş. Genişletmek için tıkla... FreeSync desteklese yeterli. İmzasındaki monitörde FreeSync var. Bu da G-Sync açılabilir demek. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 8 Ocak 2021 #14 Pmw dedi: FreeSync desteklese yeterli. İmzasındaki monitörde FreeSync var. Bu da G-SYNC açılabilir demek. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her monitör de olmuyor o. Artı 0 Eksi
Pmw dedi: FreeSync desteklese yeterli. İmzasındaki monitörde FreeSync var. Bu da G-SYNC açılabilir demek. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her monitör de olmuyor o.
KS KS fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #15 Tek7HackDedi dedi: 75Hz imiş. Yoksa neden 75'e sabitlesin? Sadece Valorant'da mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Valorant. 246941 dedi: G-Sync açmak. Genişletmek için tıkla... Çok zekice hiç akıl edemedim! 410212 dedi: Orasını bilemem. Eki Görüntüle 823559 Düşey senkronizasyon kapalı ise v-sync oyunda bir işe yaramaz "3D uygulama ayarlarını kullan" seçeneğini seçmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. @410212 O ayar aktif zaten. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: 75Hz imiş. Yoksa neden 75'e sabitlesin? Sadece Valorant'da mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Valorant. 246941 dedi: G-Sync açmak. Genişletmek için tıkla... Çok zekice hiç akıl edemedim! 410212 dedi: Orasını bilemem. Eki Görüntüle 823559 Düşey senkronizasyon kapalı ise v-sync oyunda bir işe yaramaz "3D uygulama ayarlarını kullan" seçeneğini seçmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Deniyorum şimdi. @410212 O ayar aktif zaten.
410212 Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 408 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #16 fatihylmzz dedi: Evet sadece Valorant. Çok zekice hiç akıl edemedim! Deniyorum şimdi. @410212 o ayar aktif zaten. Genişletmek için tıkla... Hm, garip. Bu ayarında "kapalı" seçeneğinde olması lazım onu kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Evet sadece Valorant. Çok zekice hiç akıl edemedim! Deniyorum şimdi. @410212 o ayar aktif zaten. Genişletmek için tıkla... Hm, garip. Bu ayarında "kapalı" seçeneğinde olması lazım onu kontrol edebilir misiniz?
KS KS fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #17 410212 dedi: Hm, garip. Eki Görüntüle 823601 Bu ayarında "kapalı" seçeneğinde olması lazım onu kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım hala yırtılıyor. Artı 0 Eksi
410212 dedi: Hm, garip. Eki Görüntüle 823601 Bu ayarında "kapalı" seçeneğinde olması lazım onu kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaptım hala yırtılıyor.
410212 Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 408 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #18 fatihylmzz dedi: Yaptım hala yırtılıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda V-Sync açık ama hale yırtılıyor diyorsunuz yani. Garip gerçekten. Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Yaptım hala yırtılıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda V-Sync açık ama hale yırtılıyor diyorsunuz yani. Garip gerçekten.
KS KS fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #19 410212 dedi: Oyunda V-Sync açık ama hale yırtılıyor diyorsunuz yani. Garip gerçekten. Genişletmek için tıkla... Yalan mı söylüyorum hocam yırtılıyor işte. Artı 0 Eksi
410212 dedi: Oyunda V-Sync açık ama hale yırtılıyor diyorsunuz yani. Garip gerçekten. Genişletmek için tıkla... Yalan mı söylüyorum hocam yırtılıyor işte.
410212 Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 408 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #20 fatihylmzz dedi: Yalan mı söylüyorum hocam yırtılıyor işte. . Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yalan söylediğinizden değil garip geldi biraz. Artı 0 Eksi
fatihylmzz dedi: Yalan mı söylüyorum hocam yırtılıyor işte. . Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yalan söylediğinizden değil garip geldi biraz.