Halil Akbin Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Ekran böyle oluyor. GTA V, ETS oynarken böyle olmuyor. Diğer V-Sync falan denedim düzelmiyor. Dosya Ekleri 20210215_215412.jpg 228,5 KB · Görüntüleme: 561 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2021 #2 Ekran kartına overclock yaptıysanız ondan olabilir. Bir de ekran kartınız bozuk olabilir. Driver veya Windows dosyaları da bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kartına overclock yaptıysanız ondan olabilir. Bir de ekran kartınız bozuk olabilir. Driver veya Windows dosyaları da bozuk olabilir.
Allereb Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 24 15 Şubat 2021 #3 Monitörünüzün Hz'sini düşürmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Halil Akbin Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 MichaelWhite dedi: Ekran kartına overclock yaptıysanız ondan olabilir. Bir de ekran kartınız bozuk olabilir. Driver veya Windows dosyaları da bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı overclock u desteklemiyor diye bildiğim için öyle bir denemede bulunmadım Windows dosyaları da windows u yeni yüklediğim için bozuk olacağını sanmıyorum Allereb dedi: Monitörünüzün Hz'sini düşürmeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef düzelmedi Son düzenleme: 16 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
MichaelWhite dedi: Ekran kartına overclock yaptıysanız ondan olabilir. Bir de ekran kartınız bozuk olabilir. Driver veya Windows dosyaları da bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı overclock u desteklemiyor diye bildiğim için öyle bir denemede bulunmadım Windows dosyaları da windows u yeni yüklediğim için bozuk olacağını sanmıyorum Allereb dedi: Monitörünüzün Hz'sini düşürmeyi deneyin Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef düzelmedi