R rüzgar33 Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar sorunum başlıkta monitörüm eski ondan kaynaklı olabilir mi?
Çözüm Yutka46 8 Aralık 2024 Tam ekranda değilse Tam ekran yapın oyun ayarlarından. Bir de çözünürlüğü düşürün oyun ayarlarından olmazsa monitörün ile alakalıdır muhtemelen.
Tam ekranda değilse Tam ekran yapın oyun ayarlarından. Bir de çözünürlüğü düşürün oyun ayarlarından olmazsa monitörün ile alakalıdır muhtemelen.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 Monitörün çözünürlüğü kaçsa oyun ayarlarından aynı çözünürlüğü seçin. Eğer zaten seçiliyse monitörün ile alaklı olabilir, şu konuya bir bak. Çözüldü: Valorant oynarken alt ve üst ekran siyah oldu Merhabalar. Valorant oyununda tam ekran yaptığımda üstten alttan siyah boşluklar çıkıyor. Neden böyle sizce, yardımcı olur musunuz? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Monitörün çözünürlüğü kaçsa oyun ayarlarından aynı çözünürlüğü seçin. Eğer zaten seçiliyse monitörün ile alaklı olabilir, şu konuya bir bak. Çözüldü: Valorant oynarken alt ve üst ekran siyah oldu Merhabalar. Valorant oyununda tam ekran yaptığımda üstten alttan siyah boşluklar çıkıyor. Neden böyle sizce, yardımcı olur musunuz? www.technopat.net
KS KS R rüzgar33 Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Aynı çözünürlük hocam. Artı 0 Eksi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 Tam ekranda değilse Tam ekran yapın oyun ayarlarından. Bir de çözünürlüğü düşürün oyun ayarlarından olmazsa monitörün ile alakalıdır muhtemelen. Artı 0 Eksi Çözüm
Tam ekranda değilse Tam ekran yapın oyun ayarlarından. Bir de çözünürlüğü düşürün oyun ayarlarından olmazsa monitörün ile alakalıdır muhtemelen.
KS KS R rüzgar33 Picopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #5 Hocam pardon, oyunda cozunurluk farklı gozukuyor. Ekran 1980x1080. Boyle yapıyorum, uygula dıyorum, olmuyor. Neden acaba? Arkadaşlar cozunurlugu dusurdum oldu fakat gozunuzu agrıtıyor. Ben bu nedenle eskı halıne getırdım ama ıstersenız yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Hocam pardon, oyunda cozunurluk farklı gozukuyor. Ekran 1980x1080. Boyle yapıyorum, uygula dıyorum, olmuyor. Neden acaba? Arkadaşlar cozunurlugu dusurdum oldu fakat gozunuzu agrıtıyor. Ben bu nedenle eskı halıne getırdım ama ıstersenız yapın.