T tuvaaa Femtopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Merhaba, yeni gelecek champions 2025 setinin Vandal'ını alacağım, ama 35VP eksik. Acaba şimdi de ticket attım acaba tamamlarlar mı? Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da ticket atıp VP isteyenler beni bilgilendirsin.
Merhaba, yeni gelecek champions 2025 setinin Vandal'ını alacağım, ama 35VP eksik. Acaba şimdi de ticket attım acaba tamamlarlar mı? Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da ticket atıp VP isteyenler beni bilgilendirsin.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.425 Çözümler 40 Yer Edinburgh 3 Eylül 2025 #2 Tamamlar diye düşünüyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.090 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Benim o civar eksik VP'mi tamamlamışlardı, muhtemelen yine tamamlarlar diye düşünüyorum.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.190 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Eylül 2025 #4 2020 yılında pandemi zamanında oynardım o zaman eksik vpm vardı ticket attım tamamladılar. Ama 5 senedir oynamıyorum her şey değişmiştir.
2020 yılında pandemi zamanında oynardım o zaman eksik vpm vardı ticket attım tamamladılar. Ama 5 senedir oynamıyorum her şey değişmiştir.
T tuvaaa Femtopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #5 KökTürk dedi: 2020 yılında pandemi zamanında oynardım o zaman eksik vpm vardı ticket attım tamamladılar. Ama 5 senedir oynamıyorum her şey değişmiştir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı, ilk defa VP tamamlamalarını istediğim için istisna yapıldı normalde resim şiir gibi şeyler karşılığında tamamlanıyormuş.
KökTürk dedi: 2020 yılında pandemi zamanında oynardım o zaman eksik vpm vardı ticket attım tamamladılar. Ama 5 senedir oynamıyorum her şey değişmiştir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı, ilk defa VP tamamlamalarını istediğim için istisna yapıldı normalde resim şiir gibi şeyler karşılığında tamamlanıyormuş.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.190 Makaleler 1 Çözümler 44 3 Eylül 2025 #6 tuvaaa dedi: Hala aynı, ilk defa VP tamamlamalarını istediğim için istisna yapıldı normalde resim şiir gibi şeyler karşılığında tamamlanıyormuş. Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye yazdırırsın basit.
tuvaaa dedi: Hala aynı, ilk defa VP tamamlamalarını istediğim için istisna yapıldı normalde resim şiir gibi şeyler karşılığında tamamlanıyormuş. Genişletmek için tıkla... ChatGPT'ye yazdırırsın basit.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.728 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #7 60 VP'ye kadar tamamlıyorlar, dediğiniz gibi resim veya şiir gibi bir şey gönderirseniz verirler.