Valorant eleştirilerim

İtem takası olsaydı güzel olabilirdi.

Keşke FPS sıkıntısı düzeltilse, ajanlara güzel dengelemeler gelse, harita sayıları artsa, buglar azaltılsa.

Oyunda oyunu çok fazla bozacak bug göremedim daha. Bulunursa anında o ajan kilitleniyor ve bug çözülüyor genelde.
FPS sıkıntısı için yapacak bir şey yok hocam çoğu kişi mağdur oluyor.
Harita sayısı kişisel görüş bence yeterli.
Ajanlar şu anda gayet dengeli hocam. Her daldan ajan var ve yeterli bence. Phoenix buff gelmeli sadece.

Bence:
(Raze oyun başı bir bomba sallasa 5 kişinin yarı canı gidiyor).

Oyundaki birçok yeteneğin verdiği hasarı kısmaları lazım.

Dediklerinizin hepsi düşük elolarda geçerli. Agresif oynamak tamamen saçma. Agresif oynarsan Raze bombası, astra küresi, Sova oku gibi şeylere yakalanıp ölebilme şansın çok. Safe oynayıp dikkatli hareket edersen hiçbir şey olmaz.

Oyun başı bomba harcayan Raze'ler düşük elolarda gelir genelde.

Üst üste aynı harita gelme olayını sanırım düzelteceklerdi hocam.

Evet, bir map 2-3 defa üst üste gelirse sonra ki oyunda o mapin gelme oranı yüzde 0 mış ama yine saçma. Acaba niye map seçme olayı yok lineupları yerinde tutmak için mi, dengelemek için mi, map e göre oyun oynanmasın diye mi acaba?

Bana göre kitlesi dışında kusursuz bir oyun.

Hocam dereceli girmiyorum ama zamanında gümüşe kadar çıkmıştım.
Bence hiç bir yetenek bu kadar rahat öldürecek kadar hasar vurmamalı.
Hocam zaten örneğini verdim o bombaya ölmek yetenek istiyor. Bir maçta maks 3 kill alabilir 21 turda bitse oyun 7 turda 1 kill. Karakterin ana skilli için oldukça kötü. Eski halini görseniz böyle demezdiniz. Ki zaten çoğu dengeleme düşük eloya değil yüksek eloya göre yapılıyor bazı çarlara böyle bakmanız ondandır.

Oyunda oyunu çok fazla bozacak bug göremedim daha. Bulunursa anında o ajan kilitleniyor ve bug çözülüyor genelde.
Hocam Riot Games'in 170 MB'lik bug listesi mevcut.
Gidip Sage'yi güçlendirmelerinden korkuyorum.
Sage şu an için güçsüz. Eskiden bir heali ile canı fulleyebiliyordu, duvarı ilk atıldığı saniyelerde kolay kırılmıyordu vs. vs.
Eklemeyi unutmuşum ve benim için en önemlisi, açık market. Neden açık market getirmiyorlar anlamıyorum, hem kendileri daha çok para kazanacak hemde oyuncuların yüzü gülecek. Her an istediğimiz skini alabilsek keşke..

Abi Sage şu an dengeli. Biz Metin2 oynamıyoruz hiç bir karakter bu kadar fazla can basamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…