sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #11 batuhan_n dedi: 5 kişi spike hücum girip karşı takıma sürekli kendinizi öldürterek daha hızlı bitirebilirsiniz. Bir de direkt olarak kendinizi öldürtebilirsiniz. Ban yer misiniz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En kötü karşı takıma mid de buluşalım derler ve onlara ölürler.
batuhan_n dedi: 5 kişi spike hücum girip karşı takıma sürekli kendinizi öldürterek daha hızlı bitirebilirsiniz. Bir de direkt olarak kendinizi öldürtebilirsiniz. Ban yer misiniz bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... En kötü karşı takıma mid de buluşalım derler ve onlara ölürler.
blackthings Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #12 Taha E.1907 dedi: Battle Pass aldım, 20. aşamadayım. En hızlı şekilde bitirmek istiyorum. Günlük görevleri yapıp Spike Rush oynuyorum. Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Görev yaptıkça XP oranları artıyor. Bol Bol görev yap.
Taha E.1907 dedi: Battle Pass aldım, 20. aşamadayım. En hızlı şekilde bitirmek istiyorum. Günlük görevleri yapıp Spike Rush oynuyorum. Başka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Görev yaptıkça XP oranları artıyor. Bol Bol görev yap.