Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #11 OverRar00 dedi: Ben o çözünürlüğe alınca oyun içi ayarlarda 144Hz kayboluyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben 144 Hz oynayabiliyorum yine.
OverRar00 dedi: Ben o çözünürlüğe alınca oyun içi ayarlarda 144Hz kayboluyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ben 144 Hz oynayabiliyorum yine.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 4 Mayıs 2022 #12 AskerGeldi1 dedi: Ayarlar fotoğrafdaki ile aynıdır, FPS artırmak istiyorsan kesinlikle Razer Cortex indirmen gerek iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Razer Cortex tarzı programlar umduğunun aksine çalışıyor. Kullanılmasını asla önermiyorum.
AskerGeldi1 dedi: Ayarlar fotoğrafdaki ile aynıdır, FPS artırmak istiyorsan kesinlikle Razer Cortex indirmen gerek iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Razer Cortex tarzı programlar umduğunun aksine çalışıyor. Kullanılmasını asla önermiyorum.
P PsychoJaleUwU Femtopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #13 OverRar00 dedi: Ben o çözünürlüğe alınca oyun içi ayarlarda 144Hz kayboluyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... o çözünürlüğe ayarlı 144 hz yoktur nvidia ekran kartın var ise nvidia denetim masasından çözünürlük bölümünde yeni çözünürlük oluştur'a o çözünürlüğü girip yenileme hızına 144 yazıp kaydedecen pc yeni başlatacan oyuna girince olacak
OverRar00 dedi: Ben o çözünürlüğe alınca oyun içi ayarlarda 144Hz kayboluyor. Sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... o çözünürlüğe ayarlı 144 hz yoktur nvidia ekran kartın var ise nvidia denetim masasından çözünürlük bölümünde yeni çözünürlük oluştur'a o çözünürlüğü girip yenileme hızına 144 yazıp kaydedecen pc yeni başlatacan oyuna girince olacak