Valorant en iyi karambit hangisi?

RGX karambit bence neden diye soracaksanız turuncu rengi bayağı hoş duruyor şekilli hareket yapması teker teker renk değiştirmesi RGB olması sınırsız dönmesi vs. falan.

RGX karambit bence neden diye soracaksanız turuncu rengi bayağı hoş duruyor şekilli hareket yapması teker teker renk değiştirmesi RGB olması sınırsız dönmesi vs. falan.

Sanırım bayağıdır güzel satış yapamıyorlardı yoksa bu kadar güzel karambit yapmazlardı

Sanırım bayağıdır güzel satış yapamıyorlardı yoksa bu kadar güzel karambit yapmazlardı

Sanırım hocam beklemiyordum iyi olacağını bu kadar fiyatına değer.

Tabii bazıları için başka karambit daha iyidir olabilir normal ama çoğu insan beğenmiş RGX karambiti.

Sanırım hocam beklemiyordum iyi olacağını bu kadar fiyatına değer.

Tabii bazıları için başka karambit daha iyidir olabilir normal ama çoğu insan beğenmiş RGX karambiti.

Eğer envanterinde başka karambit yoksa almalısın, Asil Karambit varsa da alabilirsin, onun animasyonları farklı.

Yani evet sadece champions karambit sade duruyor ve değerli olması sonuç olarak onunda farklı animasyonu vardı sade sevenler için alınırdı o karambit.

Eğer envanterinde başka karambit yoksa almalısın, Asil Karambit varsa da alabilirsin, onun animasyonları farklı.

Yan hesaba almayı düşünüyorum main hesabımın açılmasına 6-7 ay var.

Hocam RGX en iyisi fiyatının hakkını veriyor kelebeği de çok güzel zaten karambitede tam olmuş RGX

Ben Katana'cıyım ama RGX Karambit en iyisi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…