Valorant en ucuz VP nasıl alınır?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Instagram sayfalarında çok ucuza satıyorlar ama onlara para güvenmek istemiyorum. O fiyatlarda olmasa bile biraz ucuz olan bir yer veya alınacak yer neresidir?

En ucuz VP ByNoGame de satılır. Trendyol her zaman 24 lira altına satar bunu unutmayın. Maksimum ise 36 lira fakat Trendyol'da alınan hiçbir VPnin garantisi olmaz. ByNoGame ise Riot Games ile ortaklaşa çalışan en köklü firmalardan biri. En azından garantiniz olur.

Hocam klasgame güvenilir mi?

İtem satış. Kendimde oradan alıyorum.

Trendyoldan alıpta dolandırılan kimseyi görmedim şuana kadar. Tanınmış sitelerden en ucuzu klasgamedi eskiden şuan bilmiyorum.

Arkadaşlar Instagram sayfalarında çok ucuza satıyorlar ama onlara para güvenmek istemiyorum. O fiyatlarda olmasa bile biraz ucuz olan bir yer veya alınacak yer neresidir?
playsel.com dan alabilirsin ben daha önce 8000 civarı bir vp aldım ve aşırı ucuz zamlardan sonra ne hale geldi bilmiyorum ama bakmanı tavsiye ederim.

Hocam ben dijipin kullanıyorum ByNoGame ve e tail de öneririm 3 de güvenilir hangisu ucuzda tercih edin ben hep dijipinden aldım saniyesinde geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…