Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 21 Ekim 2021 #1 En ucuza nereden VP alabilirim?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 21 Ekim 2021 #2 Trendyol üzerinde satılan VP'ler genelde diğer sitelerde satılanlara göre 1-2 TL daha ucuz oluyorlar. Yalnız her satıcıdan almanızı tavsiye etmem.
Trendyol üzerinde satılan VP'ler genelde diğer sitelerde satılanlara göre 1-2 TL daha ucuz oluyorlar. Yalnız her satıcıdan almanızı tavsiye etmem.
P Prfctsusanoo19 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #3 Ben hep Trendyol'dan aldım ama Valorant para yatırırınca bağımlılık yapan bir oyun gerçi size kalmış bir şey.
Ben hep Trendyol'dan aldım ama Valorant para yatırırınca bağımlılık yapan bir oyun gerçi size kalmış bir şey.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #4 Trendyol, haftada bir yok efsane ekim yok efsane eylül falan falan yapıyor onları takip et ucuza alabilirsin.
Trendyol, haftada bir yok efsane ekim yok efsane eylül falan falan yapıyor onları takip et ucuza alabilirsin.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 21 Ekim 2021 #5 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Trendyol üzerinde satılan VP'ler genelde diğer sitelerde satılanlara göre 1-2 TL daha ucuz oluyorlar. Yalnız her satıcıdan almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'deki parayı Valorant'ta VP'ye çevirebilir miyim veya Steam'deki parayla VP alabilir miyim?
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Trendyol üzerinde satılan VP'ler genelde diğer sitelerde satılanlara göre 1-2 TL daha ucuz oluyorlar. Yalnız her satıcıdan almanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'deki parayı Valorant'ta VP'ye çevirebilir miyim veya Steam'deki parayla VP alabilir miyim?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 21 Ekim 2021 #6 Eskilerdenn dedi: Peki Steam'deki parayı Valorant'ta VP'ye çevirebilir miyim veya Steam'deki parayla VP alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bunun için önce Steam paranızı nakde çevirmeniz gerekmekte. Steam'de bulunan para ile direkt olarak VP alamazsınız.
Eskilerdenn dedi: Peki Steam'deki parayı Valorant'ta VP'ye çevirebilir miyim veya Steam'deki parayla VP alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bunun için önce Steam paranızı nakde çevirmeniz gerekmekte. Steam'de bulunan para ile direkt olarak VP alamazsınız.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 21 Ekim 2021 #7 Vatangame. Bonus veriyor, bonuslarla ekstradan VP alabiliyorsunuz.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 21 Ekim 2021 #8 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Bunun için önce Steam paranızı nakde çevirmeniz gerekmekte. Steam'de bulunan para ile direkt olarak VP alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum ya. ByNoGame'den mi hiç yapmadım daha yani. Ve beklemek gerekiyor mu item satılması için falan?
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Bunun için önce Steam paranızı nakde çevirmeniz gerekmekte. Steam'de bulunan para ile direkt olarak VP alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum ya. ByNoGame'den mi hiç yapmadım daha yani. Ve beklemek gerekiyor mu item satılması için falan?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 21 Ekim 2021 #9 Eskilerdenn dedi: Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum ya. ByNoGame'den mi hiç yapmadım daha yani. Ve beklemek gerekiyor mu item satılması için falan? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok. Dilerseniz bunun için de farklı bir konu oluşturarak bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım alabilirsiniz.
Eskilerdenn dedi: Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum ya. ByNoGame'den mi hiç yapmadım daha yani. Ve beklemek gerekiyor mu item satılması için falan? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir bilgim yok. Dilerseniz bunun için de farklı bir konu oluşturarak bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım alabilirsiniz.