SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi.
Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi.
Çözüm DestroyEverything 25 Haziran 2021 SleenzyY dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dostum bende de oldu bu sorun sizde düzelir mi bilmiyorum fakat Alt Tab atıp geri geldiğinizde düzelmesi lazım.
SleenzyY dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dostum bende de oldu bu sorun sizde düzelir mi bilmiyorum fakat Alt Tab atıp geri geldiğinizde düzelmesi lazım.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 25 Haziran 2021 #2 Alt tuşu basılı mı kalıyor? Alt+Enter büyütüp küçültür çünkü. Artı 0 Eksi
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 SleenzyY dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dostum bende de oldu bu sorun sizde düzelir mi bilmiyorum fakat Alt Tab atıp geri geldiğinizde düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
SleenzyY dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Dostum bende de oldu bu sorun sizde düzelir mi bilmiyorum fakat Alt Tab atıp geri geldiğinizde düzelmesi lazım.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.454 Çözümler 23 Yer Tottenham 25 Haziran 2021 #4 SleenzyY dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözümünü de bulamadım. Artı 0 Eksi
SleenzyY dedi: Başlıkta belirttiğim gibi. Entere basınca oyun küçülüyor geri basınca fullscreen oluyor. Konuyu açtığım anda oyun kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözümünü de bulamadım.
KS KS SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Silinen üye dedi: Dostum bende de oldu bu sorun sizde düzelir mi bilmiyorum fakat Alt Tab atıp geri geldiğinizde düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen, tam olarak öyle düzeldi. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dostum bende de oldu bu sorun sizde düzelir mi bilmiyorum fakat Alt Tab atıp geri geldiğinizde düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Aynen, tam olarak öyle düzeldi.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #6 erenspurs dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözümünü de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözümünü de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimi deneyebilir misiniz?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.454 Çözümler 23 Yer Tottenham 25 Haziran 2021 #7 Silinen üye dedi: Benim dediğimi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Önceden onu yaparak geçiyordu da şimdi Alt+Tab atsam bile geçmiyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Benim dediğimi deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Önceden onu yaparak geçiyordu da şimdi Alt+Tab atsam bile geçmiyor.
KS KS SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #8 erenspurs dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözümünü de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Alt+Tab yapabilirsin. Bende öyle düzeldi. erenspurs dedi: Önceden onu yaparak geçiyordu da şimdi Alt+Tab atsam bile geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyununuz Pencereli Tam Ekran modunda mı? Bende öyleydi. Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Bu sorunu bende yaşıyorum hala çözümünü de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Alt+Tab yapabilirsin. Bende öyle düzeldi. erenspurs dedi: Önceden onu yaparak geçiyordu da şimdi Alt+Tab atsam bile geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyununuz Pencereli Tam Ekran modunda mı? Bende öyleydi.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.454 Çözümler 23 Yer Tottenham 25 Haziran 2021 #9 SleenzyY dedi: Alt+Tab yapabilirsin. Bende öyle düzeldi. Oyununuz Pencereli Tam Ekran modunda mı? Bende öyleydi. Genişletmek için tıkla... Evet o modda. Artı 0 Eksi
SleenzyY dedi: Alt+Tab yapabilirsin. Bende öyle düzeldi. Oyununuz Pencereli Tam Ekran modunda mı? Bende öyleydi. Genişletmek için tıkla... Evet o modda.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.707 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #10 erenspurs dedi: Evet o modda. Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle bir durum daha var, Tam ekrana geçip entera bastığında da oluyor ise Alt Tab deneyebilirsin yoksa yeni bir konu açabilirsin. Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Evet o modda. Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle bir durum daha var, Tam ekrana geçip entera bastığında da oluyor ise Alt Tab deneyebilirsin yoksa yeni bir konu açabilirsin.