CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #11 LorenzoMatterhorn dedi: Ben kendi düşüncemi söyledim. Gelip bana burada psikoloğa falan görün diye laf atan sensin. Genişletmek için tıkla... sorduğu soruya göre baya alakalı olmuş evet
LorenzoMatterhorn dedi: Ben kendi düşüncemi söyledim. Gelip bana burada psikoloğa falan görün diye laf atan sensin. Genişletmek için tıkla... sorduğu soruya göre baya alakalı olmuş evet
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #12 CaperKeys dedi: sorduğu soruya göre baya alakalı olmuş evet Genişletmek için tıkla... Ben diyeceğimi dedim. İstersen şansını zorlama.
CaperKeys dedi: sorduğu soruya göre baya alakalı olmuş evet Genişletmek için tıkla... Ben diyeceğimi dedim. İstersen şansını zorlama.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #13 LorenzoMatterhorn dedi: Ben diyeceğimi dedim. İstersen şansını zorlama. Genişletmek için tıkla... Şansımı nerede zorladım veya zorlarsan napacaksın buradan
LorenzoMatterhorn dedi: Ben diyeceğimi dedim. İstersen şansını zorlama. Genişletmek için tıkla... Şansımı nerede zorladım veya zorlarsan napacaksın buradan
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #14 449297 dedi: Hocam op skini alın şahsen köken kullanıyorum gayet iyi ve hesabı dolu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam op de yağmacı var siyah olduğundan öyle gözükmüş olabilir.
449297 dedi: Hocam op skini alın şahsen köken kullanıyorum gayet iyi ve hesabı dolu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam op de yağmacı var siyah olduğundan öyle gözükmüş olabilir.
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 27 Kasım 2024 #15 Ozi01 dedi: Hocam op de yağmacı var siyah olduğundan öyle gözükmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam renkden dolayı boş gibi görünüyor zaten
Ozi01 dedi: Hocam op de yağmacı var siyah olduğundan öyle gözükmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam renkden dolayı boş gibi görünüyor zaten
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #16 LorenzoMatterhorn dedi: Paranı Valorant skinlerine harcayacağına kendine harca. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin skinlerin çoğu aylar önce alınmış skinler zaten.
LorenzoMatterhorn dedi: Paranı Valorant skinlerine harcayacağına kendine harca. Genişletmek için tıkla... Hocam merak etmeyin skinlerin çoğu aylar önce alınmış skinler zaten.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #17 CaperKeys dedi: Şansımı nerede zorladım veya zorlarsan napacaksın buradan Genişletmek için tıkla... Diyeceklerin buysa şuradan uza. Normalde uza yerine farklı bir tabir kullanırdım senin için ama kurallar var maalesef
CaperKeys dedi: Şansımı nerede zorladım veya zorlarsan napacaksın buradan Genişletmek için tıkla... Diyeceklerin buysa şuradan uza. Normalde uza yerine farklı bir tabir kullanırdım senin için ama kurallar var maalesef
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #18 LorenzoMatterhorn dedi: Diyeceklerin buysa şuradan uza. Normalde uza yerine farklı bir tabir kullanırdım senin için ama kurallar var maalesef Genişletmek için tıkla... Hocam tartışmayın ikinizde rica ediyorum. Ufacık bir konu yüzünden insanların böyle tartışması saçma uzatmaya gerek yok.
LorenzoMatterhorn dedi: Diyeceklerin buysa şuradan uza. Normalde uza yerine farklı bir tabir kullanırdım senin için ama kurallar var maalesef Genişletmek için tıkla... Hocam tartışmayın ikinizde rica ediyorum. Ufacık bir konu yüzünden insanların böyle tartışması saçma uzatmaya gerek yok.
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #19 LorenzoMatterhorn dedi: Diyeceklerin buysa şuradan uza. Normalde uza yerine farklı bir tabir kullanırdım senin için ama kurallar var maalesef Genişletmek için tıkla... benden sana tavsiye forumda insanları tehdit etmeye çalışma çünkü korkunç değilsin
LorenzoMatterhorn dedi: Diyeceklerin buysa şuradan uza. Normalde uza yerine farklı bir tabir kullanırdım senin için ama kurallar var maalesef Genişletmek için tıkla... benden sana tavsiye forumda insanları tehdit etmeye çalışma çünkü korkunç değilsin
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #20 Chitose dedi: Skinler siyah temalı olduğu için öyle hissediyorsun bence, yarısından fazlası animasyonlu skinler. Daha renkli paketler almayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz olur mu? Eğer ki oynuyorsanız sizce bu sezonun bp si nasıl? Pek daha bakmaya fırsatım olmadı.
Chitose dedi: Skinler siyah temalı olduğu için öyle hissediyorsun bence, yarısından fazlası animasyonlu skinler. Daha renkli paketler almayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz olur mu? Eğer ki oynuyorsanız sizce bu sezonun bp si nasıl? Pek daha bakmaya fırsatım olmadı.