Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Valorant'i yeni kurdum oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Denediğim yötenmler: Vanguard'i silip tekrar yüklemek. Hizmetler kısmından vgcyi otomatiğe almak. Dosya Ekleri Screenshot (463).png 84,4 KB · Görüntüleme: 43 Screenshot (465).png 111 KB · Görüntüleme: 29
Valorant'i yeni kurdum oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Denediğim yötenmler: Vanguard'i silip tekrar yüklemek. Hizmetler kısmından vgcyi otomatiğe almak.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Temmuz 2022 #2 Forumda daha önce konu paylaşılıp çözüme kavuşmuş. Çözüldü: Valorant hata kodu 128 Riot Vanguard başlatılamadı yazıyor ve altta hata kodu olarak 128 gösteriyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Forumda daha önce konu paylaşılıp çözüme kavuşmuş. Çözüldü: Valorant hata kodu 128 Riot Vanguard başlatılamadı yazıyor ve altta hata kodu olarak 128 gösteriyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net
KS KS Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 İlkay Baki Bayram dedi: Forumda daha önce konu paylaşılıp çözüme kavuşmuş. Çözüldü: Valorant hata kodu 128 Riot Vanguard başlatılamadı yazıyor ve altta hata kodu olarak 128 gösteriyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konudaki çözümü denememe rağmen sorunum devam ediyor. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Forumda daha önce konu paylaşılıp çözüme kavuşmuş. Çözüldü: Valorant hata kodu 128 Riot Vanguard başlatılamadı yazıyor ve altta hata kodu olarak 128 gösteriyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Konudaki çözümü denememe rağmen sorunum devam ediyor.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Temmuz 2022 #4 Tuhoiisa dedi: Konudaki çözümü denememe rağmen sorunum devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Yes deyince ne oluyor? Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Konudaki çözümü denememe rağmen sorunum devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Yes deyince ne oluyor?
KS KS Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #5 İlkay Baki Bayram dedi: Yes deyince ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Nerede yes diyoruz? Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Temmuz 2022 #6 Tuhoiisa dedi: Nerede yes diyoruz? Genişletmek için tıkla... Buradan yese tıklayınca ne oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #7 İlkay Baki Bayram dedi: Buradan yese tıklayınca ne oluyor? Eki Görüntüle 1463356 Genişletmek için tıkla... Riot ekibine log dosyaları gidiyor oyuna herhangi bir farkı olmuyor. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Buradan yese tıklayınca ne oluyor? Eki Görüntüle 1463356 Genişletmek için tıkla... Riot ekibine log dosyaları gidiyor oyuna herhangi bir farkı olmuyor.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Temmuz 2022 #8 Tuhoiisa dedi: Riot ekibine log dosyaları gidiyor oyuna herhangi bir farkı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki, Valorant Launcher'ı onarmayı dene. Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Riot ekibine log dosyaları gidiyor oyuna herhangi bir farkı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki, Valorant Launcher'ı onarmayı dene.
KS KS Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #9 İlkay Baki Bayram dedi: Peki, Valorant Launcher'ı onarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim. Oyunu komple silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim. Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Peki, Valorant Launcher'ı onarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim. Oyunu komple silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Temmuz 2022 #10 Tuhoiisa dedi: Onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel midir? Artı 0 Eksi