Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Valorant'i yeni kurdum oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Denediğim yötenmler: Vanguard'i silip tekrar yüklemek. Hizmetler kısmından vgcyi otomatiğe almak. Dosya Ekleri Screenshot (463).png 84,4 KB · Görüntüleme: 43 Screenshot (465).png 111 KB · Görüntüleme: 29
Valorant'i yeni kurdum oyuna girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Denediğim yötenmler: Vanguard'i silip tekrar yüklemek. Hizmetler kısmından vgcyi otomatiğe almak.
KS KS Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #11 İlkay Baki Bayram dedi: Sürücüler güncel midir? Genişletmek için tıkla... Evet. Oyunu silip tekrar kurdum hala aynı. Son düzenleme: 25 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
İlkay Baki Bayram dedi: Sürücüler güncel midir? Genişletmek için tıkla... Evet. Oyunu silip tekrar kurdum hala aynı.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 26 Temmuz 2022 #12 Tuhoiisa dedi: Evet. Oyunu silip tekrar kurdum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Valorant bilet göndermekten başka çaren yok. Artı 0 Eksi
Tuhoiisa dedi: Evet. Oyunu silip tekrar kurdum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Valorant bilet göndermekten başka çaren yok.