Valorant eşleşmeden sonra donup kalıyor

Amin Memmedli

Zeptopat
Daha fazla  
Valorant da eşleşmeden sonra maça başlama geri sayımında donup kalıyor oyun ve bilgisayar hiç giremiyorum oyuna ne yapmalıyım?

Şu an sunucu bakımı var. Bu bakımdan sonra mı olmaya başladı önceden de var mıydı?

Hocam Valorant son güncellemeden sonra çöktü sorun ondan kaynaklı.

3-4 hafta önce oldu. Laptopu fişden çektim. 3-4 defa girdim yine de aynısı. Acaba bilgisayar düşük sistem o yüzden mi?

Önceden oyun açılıyorsa sistemin düşük olmasından kaynaklı değildir bence. Yazılımsal bir hata olmuş olabilir. Çok düz bir cevap olacak ama oyunu silip tekrar yüklemeyi dener misin?

3-4 hafta önce oldu. Laptopu fişden çektim. 3-4 defa girdim yine de aynısı. Acaba bilgisayar düşük sistem o yüzden mi?

Oyun bende de böyle geç açılıyordu HDD de kuruluydu SSD alıp ona kurdum şimdi çok daha hızlı oldu neyde kurulu sizin bilmiyorum ama HDD kullanıyorsanız SSD lazım.

Önceden oyun açılıyorsa sistemin düşük olmasından kaynaklı değildir bence. Yazılımsal bir hata olmuş olabilir. Çok düz bir cevap olacak ama oyunu silip tekrar yüklemeyi dener misin?
Oyun bende de böyle geç açılıyordu HDD de kuruluydu SSD alıp ona kurdum şimdi çok daha hızlı oldu neyde kurulu sizin bilmiyorum ama HDD kullanıyorsanız SSD lazım.
hdd bende. Hem bence onla alakası yok. Performansı etkilemez o

HDD bende. Hem bence onunla alakası yok. Performansı etkilemez o

Bende öyle diyordum ne etkileyecek kafayı mı yediniz diyordum SSD'e ye bir geçtim saniyesinde açılıyor normalde 2-3 dk bekletiyordu girerken SSD çok büyük bir nimet vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…