IRouLy Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek?
Çözüm Arıcan 12 Temmuz 2023 IRouLy dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1859408 Genişletmek için tıkla... Bende de var. Genel galiba.
IRouLy dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1859408 Genişletmek için tıkla... Bende de var. Genel galiba.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 12 Temmuz 2023 #2 IRouLy dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1859408 Genişletmek için tıkla... Bende de var. Genel galiba. Artı 0 Eksi Çözüm
IRouLy dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1859408 Genişletmek için tıkla... Bende de var. Genel galiba.
1KO Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 Şu an herkeste yaşanan bir problem, düzelir. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 12 Temmuz 2023 #4 Şu an bende de aynı sorun var girilmiyor. Artı 0 Eksi
hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 623 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 IRouLy dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1859408 Genişletmek için tıkla... Genel sorun. İnternet kafedeyim burada da aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
IRouLy dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtım ve böyle bir hatayla karşılaştım. Düzelmiyor internette de çözümü yok. Ne yapmam gerek? Eki Görüntüle 1859408 Genişletmek için tıkla... Genel sorun. İnternet kafedeyim burada da aynı hatayı alıyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 Şu an yaşanan genel bir sorun, sizden kaynaklanmıyor. Birkaç saat içerisinde çözülecektir. Bu tarz durumlarda sunucularda genel bir problem olup olmadığını görmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: Riot Games Service Status status.riotgames.com Artı 0 Eksi
Şu an yaşanan genel bir sorun, sizden kaynaklanmıyor. Birkaç saat içerisinde çözülecektir. Bu tarz durumlarda sunucularda genel bir problem olup olmadığını görmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz: Riot Games Service Status status.riotgames.com