vitoscaletta99 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 196 3 Eylül 2022 #1 Yabancı bir arkadaşım Valorant etkinliği için İstanbul'a geliyor ve biletini bana attı, her şey yerli yerindeyken bu kırmızı yazı neden var. Son düzenleme: 3 Eylül 2022
Yabancı bir arkadaşım Valorant etkinliği için İstanbul'a geliyor ve biletini bana attı, her şey yerli yerindeyken bu kırmızı yazı neden var.
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 vitoscaletta99 dedi: Yabancı bir arkadaşım Valorant etkinliği için İstanbul'a geliyor ve biletini bana attı, her şey yerli yerindeyken bu kırmızı yazı neden var. Genişletmek için tıkla... Hocam a-adres.
vitoscaletta99 dedi: Yabancı bir arkadaşım Valorant etkinliği için İstanbul'a geliyor ve biletini bana attı, her şey yerli yerindeyken bu kırmızı yazı neden var. Genişletmek için tıkla... Hocam a-adres.
vitoscaletta99 Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 196 3 Eylül 2022 #3 wzyben dedi: Hocam a-adres. Genişletmek için tıkla... yanlış bir şey mi vardı kaldırdım