egeturkmennn Femtopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #1 Merhaba, Arkadaşım bana hesap verdi. Ancak hesap Avrupa hesabı yani Avrupa server hesabı. Nasıl girebilirim yardımcı olur musunuz lütfen? Defalarca denedim ancak giriş yerinde hep hata aldım giremedim ancak arkadaşım girebiliyor hesaba. (Valorant)
Merhaba, Arkadaşım bana hesap verdi. Ancak hesap Avrupa hesabı yani Avrupa server hesabı. Nasıl girebilirim yardımcı olur musunuz lütfen? Defalarca denedim ancak giriş yerinde hep hata aldım giremedim ancak arkadaşım girebiliyor hesaba. (Valorant)
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 13 Ekim 2021 #2 Baska sebeplerden dolayi olabilir. Bende arkadasima eu hesabi verdim, TR'den girebiliyor kendisi. Baska hesaplara girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
Baska sebeplerden dolayi olabilir. Bende arkadasima eu hesabi verdim, TR'den girebiliyor kendisi. Baska hesaplara girebiliyor musun?
KS KS egeturkmennn Femtopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #3 @356280 girebiliyorum ancak o hesaba giremiyorum Artı 0 Eksi