Valorant EUW nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
5
Yer
Marsilya
Valorant'ı Türkiye sunucusunda oynamak istemiyorum. Sebepi aslında belli toxic oyuncular geliyor bazen ve rahatsız oluyorum. Daha geçen maç takıma 4 tane troll geldi oyunu seviyorum fakat bu insanlar Türkiye'de daha fazlalar ve soğumaya başlıyorum. Valorant euw nasıl oynarım? Bir ara atmıştı 45-48 arası ping alıyordum. Fazla toxiclerden oynamamaktan iyidir.

@Arda EroğIu maalesef öyle olmuyor. O sadece Riot kimliği/hesabı ne deniyorsa o işte. Onu değiştirebiliyorsunuz.

Düşük ping bahanesi ile bölge kısıtlaması var. Normal şartlarda aşamazsın. En iyi pingi nerede alıyorsan seni oraya atıyor olması lazım. Desteğe yalvarıp bir şeyler deneyebilirsin ama bir şeyin değişeceğini sanmam.

@Arda EroğIu maalesef öyle olmuyor. O sadece Riot kimliği/hesabı ne deniyorsa o işte. Onu değiştirebiliyorsunuz.

Düşük ping bahanesi ile bölge kısıtlaması var. Normal şartlarda aşamazsın. En iyi pingi nerede alıyorsan seni oraya atıyor olması lazım. Desteğe yalvarıp bir şeyler deneyebilirsin ama bir şeyin değişeceğini sanmam.

Toxic oyunculardan dolayı pek oynayamıyorum. VPN olur mu mesela ücretli?

Toxic oyunculardan dolayı pek oynayamıyorum. VPN olur mu mesela ücretli?
Hiç sanmıyorum Riot o kadar salak değildir. Asıl amaç Türkleri dışarıda tutmak. Kanser kitleyi dünyadan soyutlamaya çalışıyorlar. LoL'de TR sunucunun açılmasının ana sebebi de bu zaten.

Hiç sanmıyorum Riot o kadar salak değildir. Asıl amaç türkleri dışarıda tutmak. Kanser kitleyi dünyadan soyutlamaya çalışıyorlar. LoL'de TR sunucunun açılmasının ana sebebi de bu zaten.

Normalde toxic olmasalardı bizimkiler biz euw veya eune de mi oynıcaktık?

Son düzenleme:
Yıllarda Türkiye sunucusu Avrupa'da idi zaten. Öyle çok bir ping sorunu olmamıştı. Düzgün bir kitle olsa bence ellemezlerdi. Rusya sunucusunun açılma sebebi de o. Milletlerle alakalı bir şey. Sadece LoL'e ya da Riot Games'e özel bir durum değil. Birçok oyunda görülüyor bu. En basitinden CS:GO buna çok güzel bir örnek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı