Aynı sorunu ben de yaşadım fakat oyuna girmedim sadece poligon da takıldım, 20H2 güncellemesine geri dönüp tekrar deneyin olmazsa güncellemeyi beklemen gerekli.Hepinize selam. Yaklaşık bir haftadır Valorant oynarken mouse birden donuyor. Oyundan çıkıp geri girince düzeliyor fakat ceza yiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hepinize selam. Yaklaşık bir haftadır Valorant oynarken mouse birden donuyor. Oyundan çıkıp geri girince düzeliyor fakat ceza yiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sizin sorununuz neydi?Bu aralar ben dahil çoğu kişide böyle saçma sorunlar oluyor. Valorant'a güncelleme gelmesinden başka çözüm yok gibi duruyor. En azından ben sorunumu çözemedim.
Genel olarak ya mavi ekran ya da fare donması.Sizin sorununuz neydi?
Başlata winver yazıp ss gönderebilir misiniz?Genel olarak ya mavi ekran ya da fare donması.
Sanırım Windows sürümünü soruyorsunuz. Windows 10 20H2.Başlata winver yazıp ss gönderebilir misiniz?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.