m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 642 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 AMD sürücülerini güncelledikten sonra Valorant'ta en fazla 60 FPS alıyorum monitörüm 144Hz ve V-Sync kapalı.
AMD sürücülerini güncelledikten sonra Valorant'ta en fazla 60 FPS alıyorum monitörüm 144Hz ve V-Sync kapalı.
beytull9h Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Bu Hatayı Bu Hafta Yaşadım nasıl düzelttiğimi tam hatırlamıyorum fakat ndivia denetim masasından ayarları kurcalamıştım
Bu Hatayı Bu Hafta Yaşadım nasıl düzelttiğimi tam hatırlamıyorum fakat ndivia denetim masasından ayarları kurcalamıştım
Mertigga Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Hem oyun hem de AMD uygulamasında ya da monitörde aynı şekilde kapalımı kontrol eder misin? V-syncyi
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.540 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #4 m1stx dedi: AMD sürücülerini güncelledikten sonra Valorant'ta en fazla 60 FPS alıyorum monitörüm 144Hz ve V-Sync kapalı. Genişletmek için tıkla... AMD Driverının video ayarlarına girin, Driver zorla arkaplanda V-sync'i açıyor olabilir.
m1stx dedi: AMD sürücülerini güncelledikten sonra Valorant'ta en fazla 60 FPS alıyorum monitörüm 144Hz ve V-Sync kapalı. Genişletmek için tıkla... AMD Driverının video ayarlarına girin, Driver zorla arkaplanda V-sync'i açıyor olabilir.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 642 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 Mertigga dedi: Hem oyun hem de AMD uygulamasında ya da monitörde aynı şekilde kapalımı kontrol eder misin? V-Sync'yi Genişletmek için tıkla... Oyunda da monitorde de AMD yazılımında da V-Sync kapalı. Turgineer dedi: AMD driverının video ayarlarına girin, driver zorla arka planda V-Sync'i açıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ses ve video ayarlarında V-Sync ile ilgili bir ayar goremedim.
Mertigga dedi: Hem oyun hem de AMD uygulamasında ya da monitörde aynı şekilde kapalımı kontrol eder misin? V-Sync'yi Genişletmek için tıkla... Oyunda da monitorde de AMD yazılımında da V-Sync kapalı. Turgineer dedi: AMD driverının video ayarlarına girin, driver zorla arka planda V-Sync'i açıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ses ve video ayarlarında V-Sync ile ilgili bir ayar goremedim.
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 5 Eylül 2023 #6 https://support-leagueoflegends.rio...Automated-Troubleshooting-Hextech-Repair-Tool Hextech repair tool kullanmayı deneyebilirsin.
https://support-leagueoflegends.rio...Automated-Troubleshooting-Hextech-Repair-Tool Hextech repair tool kullanmayı deneyebilirsin.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 5 Eylül 2023 #7 m1stx dedi: Oyunda da monitorde de AMD yazılımında da V-Sync kapalı. Genişletmek için tıkla... Valorant ayarlarından FPS kilidinin kapalı olduğuna emin misiniz? Ayrıca Tam Ekran modunda olduğuna emin olun, eğer öyle olmasına rağmen 60 FPS alıyorsanız Pencereli Tam Ekran deneyin.
m1stx dedi: Oyunda da monitorde de AMD yazılımında da V-Sync kapalı. Genişletmek için tıkla... Valorant ayarlarından FPS kilidinin kapalı olduğuna emin misiniz? Ayrıca Tam Ekran modunda olduğuna emin olun, eğer öyle olmasına rağmen 60 FPS alıyorsanız Pencereli Tam Ekran deneyin.
Mertigga Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #8 AMD de FPS sınirlamasıda vardı hatırladigim kadariyla ekran kartı kısmında onu da kontrol eder misin bir de güncel whlq driverini indirdin değil mi?
AMD de FPS sınirlamasıda vardı hatırladigim kadariyla ekran kartı kısmında onu da kontrol eder misin bir de güncel whlq driverini indirdin değil mi?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.540 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2023 #9 m1stx dedi: Ses ve video ayarlarında V-Sync ile ilgili bir ayar goremedim. Genişletmek için tıkla... Sanırım buydu:
m1stx dedi: Ses ve video ayarlarında V-Sync ile ilgili bir ayar goremedim. Genişletmek için tıkla... Sanırım buydu:
flexyfoxes Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #10 Turgineer dedi: Sanırım buydu: Eki Görüntüle 1931995 Genişletmek için tıkla... Ayarları gösterdiğim gibi yapın:
Turgineer dedi: Sanırım buydu: Eki Görüntüle 1931995 Genişletmek için tıkla... Ayarları gösterdiğim gibi yapın: