Valorant FPS arttıran regedit

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Selam, bir videoda görmüştüm arkadaşım atmıştı o videoyu Valorant FPS arttırma diye bende açtım videoda indirme linkleri vardı Valorant FPS arttırma regeditleri diye ben o regediti açtım ve yaptım oyuna girdiğimde hiç kasma yoktu 0 kasmaydı büyük ihtimalle bilgisayarın bütün parçalarını Valorant'a adamıştı nasıl yapabilirim? Söylerseniz sevinirim arıyorum arıyorum ama bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Yolu;
Windows+R > Local > Valorant > Saved > Config > Son Sürümü Seç > Windows > GameUserSettings

Değiştirdiği Config ayarları bu, burada ki dosyadan da kendiniz halledebilirsiniz.

Rez neymiş merak ettim. Ama ben 3-5 tane FPS arttırma videosu izledim hiçbiri öyle bir link vermemişlerdi. Gerçekten işe yarıyorsa bile zararlı birşey olabileceğini düşünüyorum. Yoksa herkes öneriridi.

Rez neymiş merak ettim. Ama ben 3-5 tane FPS arttırma videosu izledim hiçbiri öyle bir link vermemişlerdi. Gerçekten işe yarıyorsa bile zararlı bir şey olabileceğini düşünüyorum. Yoksa herkes öneriridi.

Dosya yolu;
Windows+r > local > Valorant > saved > Config > son sürümü seç > Windows > gameusersettings.

Değiştirdiği Config ayarları bu, burada ki dosyadan da kendiniz halledebilirsiniz.

Onu demiyorum dostum regedit dosyası vardı açtığımda oyuna girdim ve bütün bilgisayar parçalarını Valorant'a adamıştı Valorant harici hiçbir program açılmıyordu ama Valorant yüksek ayarlarda 200 FPS ile oynuyordum gameusersettings ile hiçbir alakası yok.

Regedit dosyalarını buraya atabilir misiniz? Merak ettim incelemek istiyorum.

Kayıt defterinde oynama yapılmış oyun ile alakalı değil tamamen bilgisayarın ile alakalı. Bu tür kayıt defteri işlemlerini yapmadan önce bilgisayarınızın geri dönüşüm alanı oluşturup daha sonra da kayıt defterini kullanın. Memnun kalmazsanız geri dönüşüm ile eski ayarlarınıza dönersiniz.

Öyleyse neden sadece Valorant'a girince sadece Valorant'ta FPS artıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…