eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #21 Sosyal Kullanıcısı dedi: Eki Görüntüle 1314785 Bu klasör zaten mona Lisa'nın tablosu gibi süs değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam küfür etmek istemiyorum, sabrımı zorlamayın. Konuyu düzgünce okuyun lütfen. Ondan sonra Mona Lisa' yı görürsünüz.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Eki Görüntüle 1314785 Bu klasör zaten mona Lisa'nın tablosu gibi süs değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam küfür etmek istemiyorum, sabrımı zorlamayın. Konuyu düzgünce okuyun lütfen. Ondan sonra Mona Lisa' yı görürsünüz.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #22 Emperor4231 dedi: Bunları yaptıktan sonra en yüksek grafiklere mi çektiniz Valorant'ı? Genişletmek için tıkla... Hayır çekmedim dosyayı açtıktan sonra FPS'im bayağı arttı yükseğe alınca ayarları bile 200+ FPS alıyordum.
Emperor4231 dedi: Bunları yaptıktan sonra en yüksek grafiklere mi çektiniz Valorant'ı? Genişletmek için tıkla... Hayır çekmedim dosyayı açtıktan sonra FPS'im bayağı arttı yükseğe alınca ayarları bile 200+ FPS alıyordum.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 24 Şubat 2022 #23 eater dedi: Hocam küfür etmek istemiyorum, sabrımı zorlamayın. Konuyu düzgünce okuyun lütfen. Ondan sonra Mona Lisa'yı görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Küfür edebilirsin sıkıntı değil. Alıştık toxiclere. Anladığım kadarıyla "Şimdi ki Zaman" gibi yazmış konuyu, sanki dosyayı şimdi indirip şimdi girmiş oyuna ve bu hale gelmiş.
eater dedi: Hocam küfür etmek istemiyorum, sabrımı zorlamayın. Konuyu düzgünce okuyun lütfen. Ondan sonra Mona Lisa'yı görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Küfür edebilirsin sıkıntı değil. Alıştık toxiclere. Anladığım kadarıyla "Şimdi ki Zaman" gibi yazmış konuyu, sanki dosyayı şimdi indirip şimdi girmiş oyuna ve bu hale gelmiş.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 24 Şubat 2022 #24 ahmet_kıran dedi: Linki zaten bende size soruyorum nasıl bulcam tekrardan diye bilen varsa söyleyebilir mi diye. Arkadaşlar bunu gibi. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\VALORANT-Win64-Shipping.exe\PerfOptions] "CpuPriorityClass"=dword:00000003 Genişletmek için tıkla... Bu regedit dosyası oyuna öncelik veriyor sanırsam.
ahmet_kıran dedi: Linki zaten bende size soruyorum nasıl bulcam tekrardan diye bilen varsa söyleyebilir mi diye. Arkadaşlar bunu gibi. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\VALORANT-Win64-Shipping.exe\PerfOptions] "CpuPriorityClass"=dword:00000003 Genişletmek için tıkla... Bu regedit dosyası oyuna öncelik veriyor sanırsam.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #25 Sosyal Kullanıcısı dedi: Küfür edebilirsin sıkıntı değil. Alıştık toxiclere. Eki Görüntüle 1314786 Anladığım kadarıyla "şimdi ki zaman" gibi yazmış konuyu, sanki dosyayı şimdi indirip şimdi girmiş oyuna ve bu hale gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yok öncedendi. Üstelik toxiclik yapmadı ki adam.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Küfür edebilirsin sıkıntı değil. Alıştık toxiclere. Eki Görüntüle 1314786 Anladığım kadarıyla "şimdi ki zaman" gibi yazmış konuyu, sanki dosyayı şimdi indirip şimdi girmiş oyuna ve bu hale gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yok öncedendi. Üstelik toxiclik yapmadı ki adam.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #26 İ Sosyal Kullanıcısı dedi: Küfür edebilirsin sıkıntı değil. Alıştık toxiclere. Eki Görüntüle 1314786 Anladığım kadarıyla "Şimdi ki Zaman" gibi yazmış konuyu, sanki dosyayı şimdi indirip şimdi girmiş oyuna ve bu hale gelmiş. Genişletmek için tıkla... Şimdiki zaman gibi bir anlam yok burada. Atmıştı, vardı, görmüştüm gibi tabirler var. Ve bunlar şimdiki zamana girmiyor. Son düzenleme: 24 Şubat 2022
İ Sosyal Kullanıcısı dedi: Küfür edebilirsin sıkıntı değil. Alıştık toxiclere. Eki Görüntüle 1314786 Anladığım kadarıyla "Şimdi ki Zaman" gibi yazmış konuyu, sanki dosyayı şimdi indirip şimdi girmiş oyuna ve bu hale gelmiş. Genişletmek için tıkla... Şimdiki zaman gibi bir anlam yok burada. Atmıştı, vardı, görmüştüm gibi tabirler var. Ve bunlar şimdiki zamana girmiyor.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #27 Buldum sanarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi ben regeditleri indirdim ama kullansam bilgisayara zarar verir mi?
Buldum sanarım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi ben regeditleri indirdim ama kullansam bilgisayara zarar verir mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.222 Çözümler 86 24 Şubat 2022 #28 Silinen üye dedi: Buldum sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi ben regeditleri indirdim ama kullansam bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Panjno'dan çalmış regeditleri. https://www.youtube.com/c/Panjno
Silinen üye dedi: Buldum sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi ben regeditleri indirdim ama kullansam bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Panjno'dan çalmış regeditleri. https://www.youtube.com/c/Panjno
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #29 Hououin Kyouma dedi: Panjno'dan çalmış regeditleri. https://www.youtube.com/c/Panjno Genişletmek için tıkla... Kullansam bi sorun yaratır mı?
Hououin Kyouma dedi: Panjno'dan çalmış regeditleri. https://www.youtube.com/c/Panjno Genişletmek için tıkla... Kullansam bi sorun yaratır mı?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.004 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Şubat 2022 #30 Silinen üye dedi: Buldum sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi ben regeditleri indirdim ama kullansam bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu videodaki regeditler gibiydi o indirdiğim bunu denedim ama pek bir şey olmadı. ahmet_kıran dedi: Evet bu videodaki regeditler gibiydi o indirdiğim bunu denedim ama pek bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... FPS imde artmadı.
Silinen üye dedi: Buldum sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdi ben regeditleri indirdim ama kullansam bilgisayara zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet bu videodaki regeditler gibiydi o indirdiğim bunu denedim ama pek bir şey olmadı. ahmet_kıran dedi: Evet bu videodaki regeditler gibiydi o indirdiğim bunu denedim ama pek bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... FPS imde artmadı.