Rehber Valorant FPS Arttırma

Dostum güzel rehber fakat Valorant'ta düzgün FPS isteyenin tek yapabileceği şey yeni donanımlar almaktır maalesef. Çok kötü bir optimizasyonu var. 350 FPS gördüğüm de oluyor 100 de çok garip
Oyunun aşırı aksiyon içermesi nedeniyle optimizasyonunun kötü olmasını anlamamız gerek. Ayrıca oyun daha çok yeni 1-2 sene içinde optimizasyonun daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü şuan oyundaki map ve karakter sayısını çoğaltma amacı güdüyor Riot Games. Bunun yanında bugları fixlemek de ağır geliyordur. Ayrıca skin de geliştirmeleri gerekiyor. Bunun da bir de League of Legends kısmı var. Riot Games'in üstünde büyük bir yük vardır tahminen.

Dostum kapalı betanın ilk gününden beri oynuyorum, gereksiz grafik iyileştirmeler yaparak ve sanırım yeni özellikleri getirirken düzgün optimize edememelerinden kaynaklı FPS aşırı düşüyor. Kapalı betada 144 üstü sabit oynarken şuan hızlıca sağıma soluma dönsem FPS 144 altını zorluyor.

Beşinci Madde için yapabileceğiniz birkaç ayar daha var,

sg.ViewDistanceQuality=0
sg.AntiAliasingQuality=0
sg.ShadowQuality=0
sg.PostProcessQuality=0
sg.TextureQuality=0
sg.EffectsQuality=0
sg.FoliageQuality=0
sg.ShadingQuality=0

Bu şekilde ayarları biraz daha düşürmüş olursunuz. Çok bir kalite farkı olmuyor. FPS üzerinde çok olmasa da etkisini görüyorsunuz.

merhaba şu 5. maddedeki config ayarları yerine girdim tamamda bende sg.resulutionquality kısmı yok yardımcı olurmusun

Güzel bir rehber hazırlamışsınız, tebrik ederim ancak ne yazık ki belirtmem gerekiyor ki 1.adımda bahsettiğiniz tüm işlemcileri oyuna verme olayı performans artışından çok performans düşüşü sağlayan bir yöntem, yapılmasını tavsiye etmem. Bunun dışında oyun için ayarları incelemek isterseniz de aşağıdaki makaleye de bakabilirsiniz;
Valorant FPS Arttırma Rehberi (%99 FPS) Colaker Net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…