Rehber Valorant FPS arttırma

Valorant işlemci bazlı bir oyun hocam. Ekran kartınızın yanında bir R5 3600 gibi bir işlemci olsa çok rahat alırsınız.

O konuda size katılıyorum hocam fakat vereceği FPS de bu değil demek istediğim bu çünkü YouTube'daki testler daha yüksek FPS veriyor RAM'im tek kanal ondan dolayı mı acaba?

Kardeşim ben Valorant FPS arttirsin diye yaptım bir şeye yaramadı FPS artisi olmadi aksine diğer oyunlarin FPS düşüşü yaşadı 120FPS aldığın oyun 30'a sabitlendi geriye almama rağmen değişmemekte var mıdır bir bildiğin (format atmam çok zor önemli dosyalar çok var ve bunlar bir daha bulunamaz bazi dosyalar ve koyabileceğim yakın bir zamanda bir yer yok formati lütfen en son çareye bırakın)

Başlarda pc yedek alın die yazmısım herhangi bir sorun haline die yedek aldın ve yedeğe döndüğünde hala fps sorunu yaşıyorsan bu bilgisayarınla alakalıdır çünkü yedek işlemlerin öncesinin kaydı ve işlemlerden sonra fps düştü diyorsun işlemler yapılmamıs haline dönüncede fps daha kötü olduysa dediğim gibi sisteminde bir sorun var diye düşünüyorum ben

sen yazınca uzun zaman sonra konuya dönüp ne yazmısım diye bakıp tekrar baştan sonra okudum öyle çok değişik bir ayar da yaptırmamısım herkesin yaptıgı güç ayarı arka plan uygulama ayarı ve uyumluluk ayarı bunlar ztn neredeyse her fps arttırma videosunda olan ayarlar cmd den yazdırdıgım koddan fps düşüşü yaşadıgını düşünürsek yedek alıp kodu yazmadan önceki yedeğine döndüğünde kod hiç yazılmamıs gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…