Valorant FPS çok düşük

LostHopes

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sadece hafta sonu oynuyorum, bugün de oynayayım dedim, bir açtım. Aha sonuç bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde de ben zaten 120 130 FPS alıyordum. 100'lere düşüyordu ama bugün niyeyse böyle. Çoğu FPS ayarlarım yapıldı ve sistem özellikleri de imzam da yazıyor. 3050 Ti'a göre fazla düşük değil mi? Hem normal hem şu anki FPS. Bu konu beni usandırdı artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop büyük ihtimal hocam bakımları yapılmadımı düşüyor zaten performansı bakım zamanının yaklaştığının göstergesi bu.

Hocam V-Sync ve altında bir ayar daha olması lazımdı onlar açık olabilir çünkü yarı yarıya etkiliyorlar.

Hocam V-Sync ve altında bir ayar daha olması lazımdı onlar açık olabilir çünkü yarı yarıya etkiliyorlar.

Hocam kenar yumuşatmadan bahsediyorsanız tamamen kapalı tüm ayarlar en düşükte.

İşlemcinizin önbelleği 8MB olarak görünüyor aldığınız FPS'ler birtakım normal gibi görünüyor hocam.

Hocam bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…