sWind012 Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 2 hafta boyunca evde değildim eve geldikten sonra sonra Valorant'ta bir anda FPS düşmesi yemeye başladım çözümünü bilen var mı?
2 hafta boyunca evde değildim eve geldikten sonra sonra Valorant'ta bir anda FPS düşmesi yemeye başladım çözümünü bilen var mı?
X Xboxcu Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 sWind012 dedi: 2 hafta boyunca evde değildim eve geldikten sonra sonra Valorant'ta bir anda FPS düşmesi yemeye başladım çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 1.oyuna güncelleme gelmiştir. 2.siz olmadığınız süre boyunca bakımsız kaldığı için içi tozlanmıştır. 3.RAM yetersiz gelmeye başlamıştır.
sWind012 dedi: 2 hafta boyunca evde değildim eve geldikten sonra sonra Valorant'ta bir anda FPS düşmesi yemeye başladım çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 1.oyuna güncelleme gelmiştir. 2.siz olmadığınız süre boyunca bakımsız kaldığı için içi tozlanmıştır. 3.RAM yetersiz gelmeye başlamıştır.
sWind012 Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 ram 16 gb Xboxcu dedi: 1.oyuna güncelleme gelmiştir. 2.siz olmadığınız süre boyunca bakımsız kaldığı için içi tozlanmıştır. 3.RAM yetersiz gelmeye başlamıştır. Genişletmek için tıkla...
ram 16 gb Xboxcu dedi: 1.oyuna güncelleme gelmiştir. 2.siz olmadığınız süre boyunca bakımsız kaldığı için içi tozlanmıştır. 3.RAM yetersiz gelmeye başlamıştır. Genişletmek için tıkla...
4 433332 Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #4 Kanka ekran kartın Nvidia ise bu linkten manuel olarak sistemini seç en güncel driver'ı kur. Ayrıca yaz ayı olduğu için sen evde değilken kasan toz dolmuş olabilir aç bir temizle öyle dene.
Kanka ekran kartın Nvidia ise bu linkten manuel olarak sistemini seç en güncel driver'ı kur. Ayrıca yaz ayı olduğu için sen evde değilken kasan toz dolmuş olabilir aç bir temizle öyle dene.