A Ahmet Erdem Korkut Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 5 1 Mayıs 2021 #1 Birden anlık FPS düşüklükleri yaşıyorum, normalde 200 FPS almama rağmen birden 60'a düşüyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Birden anlık FPS düşüklükleri yaşıyorum, normalde 200 FPS almama rağmen birden 60'a düşüyor. Yardım eder misiniz?
KS KS A Ahmet Erdem Korkut Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 5 1 Mayıs 2021 #11 Linuxginar dedi: Sıcaklıkları belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... GPU 53derece CPU 66derece Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 1 Mayıs 2021 #12 Ahmet Erdem Korkut dedi: GPU 53derece CPU 66derece Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklarda sorun yok. Artı 0 Eksi
Ahmet Erdem Korkut dedi: GPU 53derece CPU 66derece Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklarda sorun yok.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 24 Mayıs 2021 #13 stalker x dedi: Hpet kapat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD işlemcili sistemlerde çok etkili. Genişletmek için tıkla... Hpet tam olarak nedir hocam? Ne olduğunu bilmiyorum da. Artı 0 Eksi
stalker x dedi: Hpet kapat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AMD işlemcili sistemlerde çok etkili. Genişletmek için tıkla... Hpet tam olarak nedir hocam? Ne olduğunu bilmiyorum da.