Valorant FPS sabit değilken takılıyor

esatsoner

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Kepçeci ;)
Sistemin Ryzen 5 5600 ekran kartım RX6600 32 GB RAM 165 Hz monitör var fakat şöyle bir durumum var. Geçen gün Ghost of Tsushima oynadım oyun donuyordu. Araştırdım AMD'nin programında giriş gecikmesini kapattım sorun düzeldi. Bu sabah Valorant'a girdiğimde oyunda aşırı anlık takılmalar oluyor, ayarları tekrar eski oynadığım gibi yapmama rağmen hala donuyor. Giriş gecikmesi açık oynardım hep oyun donmazdı. FPS'yi 165'e sabitlediğimde sorun kesiliyor ama kısıtlamayı kapatınca takılmalar var. Normalde FPS değerlerim 350-400 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ekran kartını bekle grafiğini aç orda görürsün takılmaları ayarlarda var. Amd shader cache olayı mı ne varmış ekran kartı güncellendikten veya oyun güncellendikten sonra antrenmana girip tüm ajanları alıp tüm skilleri kullan takılmayana kadar. Mesela fade e si atınca takılıyosa takılmayana kadar at. Her güncellemeden sonra 10-15 dk uğraşmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…