Valorant FPS Sabitleme

Vixtini

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Monitörüm 60Hz olduğu için ve Valorant'ta 450 FPS aldığımdan ötürü ekranda hiçbir şey görünmüyor gibi diyebilirim. Ayarlara FPS sabitlemek için giremiyorum. Oyun dışından sabitlemenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
"C:\Users\xxx\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config\xxxx(bir sürü sayı olan dosya)\Windows\GameUserSettings.ini" dosyasını not defteri yardımıyla açın. İçerisindeki "Frame Rate Limit" değerini istediğiniz gibi kişiselleştirip kaydedip çıkın.

"C:\Users\xxx\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config\xxxx(bir sürü sayı olan dosya)\Windows\GameUserSettings.ini" dosyasını not defteri yardımıyla açın. İçerisindeki "frame RAT'e limit" değerini istediğiniz gibi kişiselleştirip kaydedip çıkın.

Kanka ben bulamıyorum öyle bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 450FPS alan PC'yi alabildiyseniz herhalde bir monitörde alırsınız?
peki arkadaş böyle bir şey demiş "C:\Users\xxx\AppData\Local\VALORANT\Saved\Config\xxxx(bir sürü sayı olan dosya)\Windows\GameUserSettings.ini" dosyasını not defteri yardımıyla açın. İçerisindeki "Frame Rate Limit" değerini istediğiniz gibi kişiselleştirip kaydedip çıkın." bunu nereden bulucam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı