Valorant FPS Sabitlemeye Rağmen Düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Kennzy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1070
Anakart
Monster Tulpar T7 V12.1
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20Ghz (8 GPUs)
1-.1.5 ay önceye kadar oyunu en az 200 FPS'lerde oynuyordum. 450-500'e kadar çıktığı oluyordu fakat son zamanlarda FPS'yi 100'e sabitlememe rağmen -oyun içinde- en fazla 75 oluyor. Hatta daha çok altına düştüğü de oluyor. Bunun sebebi nedir? Oyunumu çok fazla etkiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-.1.5 ay önceye kadar oyunu en az 200 FPS'lerde oynuyordum. 450-500'e kadar çıktığı oluyordu fakat son zamanlarda FPS'yi 100'e sabitlememe rağmen -oyun içinde- en fazla 75 oluyor. Hatta daha çok altına düştüğü de oluyor. Bunun sebebi nedir? Oyunumu çok fazla etkiliyor.
Ekran kartınızın ve işlemcinizin sıcaklık derecesine bakın eğer sıcaklık derecelerinde olağan bir yüseklik var ise fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapmanızı tavsiye ederim

Monitorunuzun Hz değerine göre sabitleyin, rastgele sayılara sabitlediğinizde bu durumlar bir olanak olabiliyor.

Bende 2 3 hafta önce bu durumlar karşılaştım. Görev yöneticisi de bir "Arkadaş bulma programının" sistemimde yüklü olduğunu ve Cpu'nun %85 ini kullandığını gördüm. Silince herşey düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı