O oweNNNz Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 60 Hz monitörüm var, 150 160 FPS alıyorum. FPS'yi 65 veya 70'e sabitlersem işlemci kullanımı ve ekran kartı kullanımı düşer mi?
60 Hz monitörüm var, 150 160 FPS alıyorum. FPS'yi 65 veya 70'e sabitlersem işlemci kullanımı ve ekran kartı kullanımı düşer mi?
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 10 Ağustos 2023 #2 Sabitlersen gecikme artar. Bu da FPS oyunları için dezavantaj oluşturur. Ve evet. Kullanım düşer.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.400 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 Evet ikisinin de kullanım yüzdesi düşer. Aynı zamanda sıcaklıklarda düşer.
O oweNNNz Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 Poseidon1 dedi: Sabitlersen gecikme artar. Bu da FPS oyunları için dezavantaj oluşturur. Ve evet. Kullanım düşer. Genişletmek için tıkla... Peki büyütülecek kadar bi dezavantajı olur mu yani mermi gitmemesi gibi sorunlarla mi karşılaşırım Beyfendi Kedi dedi: Evet ikisinin de kullanım yüzdesi düşer. Aynı zamanda sıcaklıklarda düşer. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
Poseidon1 dedi: Sabitlersen gecikme artar. Bu da FPS oyunları için dezavantaj oluşturur. Ve evet. Kullanım düşer. Genişletmek için tıkla... Peki büyütülecek kadar bi dezavantajı olur mu yani mermi gitmemesi gibi sorunlarla mi karşılaşırım Beyfendi Kedi dedi: Evet ikisinin de kullanım yüzdesi düşer. Aynı zamanda sıcaklıklarda düşer. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 631 Çözümler 8 Yer Hatay 10 Ağustos 2023 #5 Sabitleme yapmayın bence işlemci ve ekran kartının kullanılması gerekiyor zaten yanlış bir durum yok sıcaklık en fazla 1-2 derece düşer belki o kadar bile düşmez.
Sabitleme yapmayın bence işlemci ve ekran kartının kullanılması gerekiyor zaten yanlış bir durum yok sıcaklık en fazla 1-2 derece düşer belki o kadar bile düşmez.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.846 Çözümler 14 Yer Hatay 11 Ağustos 2023 #6 oweNNNz dedi: Peki büyütülecek kadar bi dezavantajı olur mu yani mermi gitmemesi gibi sorunlarla mi karşılaşırım Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Sistemden sisteme değişir. Benim laptop da büyük sorun olmuştu. Masaüstü PC'de büyük bir fark olmadı fakat sabitlememenizi öneririm.
oweNNNz dedi: Peki büyütülecek kadar bi dezavantajı olur mu yani mermi gitmemesi gibi sorunlarla mi karşılaşırım Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Sistemden sisteme değişir. Benim laptop da büyük sorun olmuştu. Masaüstü PC'de büyük bir fark olmadı fakat sabitlememenizi öneririm.
O oweNNNz Picopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #7 Poseidon1 dedi: Sistemden sisteme değişir. Benim laptop da büyük sorun olmuştu. Masaüstü PC'de büyük bir fark olmadı fakat sabitlememenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Dün sabitledim işlemci kullanımım 100'den 45 50ye düştü ve bu da işlemci ısısını oldukça etkiledi. Zararını görürsem sabitlemem teşekkür ederim.
Poseidon1 dedi: Sistemden sisteme değişir. Benim laptop da büyük sorun olmuştu. Masaüstü PC'de büyük bir fark olmadı fakat sabitlememenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Dün sabitledim işlemci kullanımım 100'den 45 50ye düştü ve bu da işlemci ısısını oldukça etkiledi. Zararını görürsem sabitlemem teşekkür ederim.