Valorant FPS sorunu ne zaman düzelecek?

Doqixd07

Hectopat
Sorum başlıkta olduğu gibi arkadaşlar, son yamadan sonra çok fazla bir FPS düşüşü var. Sizce ne zaman düzelir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıkta olduğu gibi arkadaşlar, son yamadan sonra çok fazla bir FPS düşüşü var. Sizce ne zaman düzelir? Şimdiden teşekkürler.

Sistem optimizasyonu içeren çok iyi bir güncelleme gelene kadar.

Riot LoL'den kazandığı paradan doyup Valorant'a düzgün bir ilgi gösterince düzelir herhalde.

Oyunun yaklaşık 1 yıl öncesinden bugüne kadar özellikle GPU kullanımının düşük olduğunu, bu yüzden istediği fps değerlerini alamadığını söyleyen çok kullanıcı var. AMD, Nvidia Masaüstü/Laptop farketmiyor. Yüksek performanslı grafik kartı kullananlarda da orta hallice olanlarda da bu sorun yaşanabiliyor. En azından benim yaşadığım durum bu. Ben maç içinde Alpha 17 ile %30 CPU %70 GPU kullanımını geçtiğini görmedim, 1080p yüksek ayarlarda ortalama 190 fps aldım. VSR açıp biraz çözünürlüğü yükseltip karta yük bindireyim belki sonuç değişir dedim, o ayrı bi sıkıntı verdi. Geri eski çözünürlüğüne döndü falan. Tüm bunları düşününce sorunun kısa vadede çözüleceğini söylemek zor.

Bu laptopla bile CS'de donma yokken Valo'da ilk 3 round her saniye drop girmesi var bende de. Eyw ritot adamsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…