Başlıktaki gibi hocam, anlamadım ben de. İkisi de ayrı şeyler fakat karar veremedim.
Hocam birşey sorucam ByNoGame'den 1800 vp alıcam 200tl'ye acaba güvenlimi veya pin kodu kullanılmış çıkarmı?Bence battlepas teki silah kaplamalarini ekranınızı boyayarakta elde edebilirsiniz yani gaia intikamı.![]()
Battle Pass bıçak için alacaktım zaten ama şimdi kötü gelmeye başladı.
Hocam bir şey soracağım ByNoGame'den 1800 VP alacağım 200TL'ye acaba güvenlimi veya pin kodu kullanılmış çıkar mı?
fakat 1850 vp yok.Sanmıyorum tanınan bir esatis platformu ama bilemiyorum, ben vatangameden alıyorum.
Biraz sıkıtm gibi fakat marketimde Phoenixli champions var onuda beğendim yine karar veremedim ikiside aynı vpSanmıyorum tanınan bir esatis platformu ama bilemiyorum, ben vatangameden alıyorum.
Hiç kostümüm yok.Animasyonlu ve ses efektli skininiz olmadığı sürece savaş bileti almayın. Yetmiyor çünkü, yine bir şekilde animasyonlu skin alma ihtiyacı hissedeceksiniz. Biraz da sizin kendinizi kontrolünüze bağlı tabii ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.