E eymengüneş Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Valorant mağazama gaia vandal skini gelmiş alınır mı? Görüşlerinizi almak istedim açıkçası.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Temmuz 2023 #2 Alınır, güzel skin.
TelefonunuÇıkar Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #3 eymengüneş dedi: Valorant mağazama gaia vandal skini gelmiş alınır mı? Görüşlerinizi almak istedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Alınır.
eymengüneş dedi: Valorant mağazama gaia vandal skini gelmiş alınır mı? Görüşlerinizi almak istedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Alınır.
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.053 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 Bana kalırsa valorantta hiçbir skin alınmaz çünkü ticareti dönmüyor ama gaia vandal alacaksan bence o vandal hissini vermiyor odak bozuyor
Bana kalırsa valorantta hiçbir skin alınmaz çünkü ticareti dönmüyor ama gaia vandal alacaksan bence o vandal hissini vermiyor odak bozuyor
ArthurMorgan Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #5 Alınır. Vuruş hissiyatı gayet iyi bence.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 Asla alınmaz. Silahım olmasın yerde gaiya göreyim yüzüne bile bakmam.
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #7 eymengüneş dedi: Valorant mağazama gaia vandal skini gelmiş alınır mı? Görüşlerinizi almak istedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... En iyi vandalda top 3'e girer. Alınır. Yigithan Yildirim dedi: Asla alınmaz. Silahım olmasın yerde gaiya göreyim yüzüne bile bakmam. Genişletmek için tıkla... Yağmacı görseniz alırsınız ama demi hocam
eymengüneş dedi: Valorant mağazama gaia vandal skini gelmiş alınır mı? Görüşlerinizi almak istedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... En iyi vandalda top 3'e girer. Alınır. Yigithan Yildirim dedi: Asla alınmaz. Silahım olmasın yerde gaiya göreyim yüzüne bile bakmam. Genişletmek için tıkla... Yağmacı görseniz alırsınız ama demi hocam
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Temmuz 2023 #8 @Yigithan Yildirim Her Gaia seven kişilere neden gülüyorsunuz? Zevkler ve renkler tartışılmaz, iyi günler.
@Yigithan Yildirim Her Gaia seven kişilere neden gülüyorsunuz? Zevkler ve renkler tartışılmaz, iyi günler.
leeeth Hectopat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #9 Kükreyen Deli Adam dedi: @Yigithan Yildirim her gaia seven kişilere neden gülüyorsunuz? Zevkler ve renkler tartışılmaz, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Ona göre en iyi vandal yağmacı, ejder falandır kanka boş ver.
Kükreyen Deli Adam dedi: @Yigithan Yildirim her gaia seven kişilere neden gülüyorsunuz? Zevkler ve renkler tartışılmaz, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Ona göre en iyi vandal yağmacı, ejder falandır kanka boş ver.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #10 leeeth dedi: En iyi vandalda top 3'e girer. Alınır. Yağmacı görseniz alırsınız ama demi hocam Genişletmek için tıkla... Elbette alırım Kükreyen Deli Adam dedi: @Yigithan Yildirim Her Gaia seven kişilere neden gülüyorsunuz? Zevkler ve renkler tartışılmaz, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Tartışmıyorum sadece gülüyorum leeeth dedi: Ona göre en iyi vandal yağmacı, ejder falandır kanka boş ver. Genişletmek için tıkla... Hayır asil en güzeli.
leeeth dedi: En iyi vandalda top 3'e girer. Alınır. Yağmacı görseniz alırsınız ama demi hocam Genişletmek için tıkla... Elbette alırım Kükreyen Deli Adam dedi: @Yigithan Yildirim Her Gaia seven kişilere neden gülüyorsunuz? Zevkler ve renkler tartışılmaz, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Tartışmıyorum sadece gülüyorum leeeth dedi: Ona göre en iyi vandal yağmacı, ejder falandır kanka boş ver. Genişletmek için tıkla... Hayır asil en güzeli.