M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bir sürü oyun oynadım hiçbirinde böyle bir problem yaşamadım sadece Valorant'ta yaşıyorum. Çözümü var mıdır?
Arkadaşlar merhaba, bir sürü oyun oynadım hiçbirinde böyle bir problem yaşamadım sadece Valorant'ta yaşıyorum. Çözümü var mıdır?
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #2 Oyun nereye yüklü ? SSD’de değilse bundan kaynaklıdır.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Mouriho dedi: Arkadaşlar merhaba, bir sürü oyun oynadım hiçbirinde böyle bir problem yaşamadım sadece Valorant'ta yaşıyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir? Diğer oyunlar hangileri mesela?
Mouriho dedi: Arkadaşlar merhaba, bir sürü oyun oynadım hiçbirinde böyle bir problem yaşamadım sadece Valorant'ta yaşıyorum. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz nedir? Diğer oyunlar hangileri mesela?
AnilDgn Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2024 #4 Windows 10 kullanıyorsan arka plan uygulamalarını kapat bir nebzede olsa hızlandırır. NVIDIA'ya da AMD'nin denetimine girip performans moduna al.
Windows 10 kullanıyorsan arka plan uygulamalarını kapat bir nebzede olsa hızlandırır. NVIDIA'ya da AMD'nin denetimine girip performans moduna al.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #5 furkanddemir dedi: Oyun nereye yüklü? SSD'de değilse bundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'ye yükleyemem maalesef, başka bir çözümü yok mu? Silinen üye dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Diğer oyunlar hangileri mesela? Genişletmek için tıkla... CS:GO, RDR 2, EFOOTBALL 2024, FORZA HORIZON 4 vs.
furkanddemir dedi: Oyun nereye yüklü? SSD'de değilse bundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'ye yükleyemem maalesef, başka bir çözümü yok mu? Silinen üye dedi: Sistem özellikleriniz nedir? Diğer oyunlar hangileri mesela? Genişletmek için tıkla... CS:GO, RDR 2, EFOOTBALL 2024, FORZA HORIZON 4 vs.
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #6 Mouriho dedi: Hocam SSD'ye yükleyemem maalesef, başka bir çözümü yok mu? CS:GO, RDR 2, EFOOTBALL 2024, FORZA HORIZON 4 vs. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlar SSD e yüklü ise tabii ki aralarında fark olacaktır. Bildiğim kadarıyla çözümü yok.
Mouriho dedi: Hocam SSD'ye yükleyemem maalesef, başka bir çözümü yok mu? CS:GO, RDR 2, EFOOTBALL 2024, FORZA HORIZON 4 vs. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlar SSD e yüklü ise tabii ki aralarında fark olacaktır. Bildiğim kadarıyla çözümü yok.
M Mouriho Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #7 loladsamsns dedi: Diğer oyunlar SSD'e yüklü ise tabii ki aralarında fark olacaktır. Bildiğim kadarıyla çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'm 128 GB sadece Windows yüklü içinde.
loladsamsns dedi: Diğer oyunlar SSD'e yüklü ise tabii ki aralarında fark olacaktır. Bildiğim kadarıyla çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'm 128 GB sadece Windows yüklü içinde.
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #8 128 GB'dan Windows harici yer kalması lazım. Valorant'ı oraya kurabailirsiniz.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #9 Aynen hocam bende de 120GB SSD'de Windows kuruluydu 60-70GB boş alan kalıyordu. Tabi siz ne doldurdunuz bilmiyorum.
Aynen hocam bende de 120GB SSD'de Windows kuruluydu 60-70GB boş alan kalıyordu. Tabi siz ne doldurdunuz bilmiyorum.