Valorant geç açılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Alizadee

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16 Gb
Ekran kartı
1050Ti
Anakart
15-ce0xx
İşlemci
Intel core i7
Öncelikle merhaba. Valorant'la ilgili asla düzeltemediğim bir sorun var. Oyunu her açtığımda oyunun açılma süresi o kadar uzun ki çok geç açılıyor. Menüye geldiğimde oyun başlatınca karakter seçme ekranına normal şekilde geliyor ama karakter seçtikten sonraki kısımda donuyor ve geç açılıyor. Hep 2. 3. raund oyuna girebiliyorum ve bu da her seferinde ceza yememe sebep oluyor. Her şeyi denedim sildim yükledim olmadı. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum hepsi normal ama Valorant da böyle sorun yaşıyorum. Aynı Riot oyunu olan LoL'de de sorun yok sadece Valorant.
Oyunu başlattıktan sonra ve yükleme ekranında Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde.

1719518406913.png

Şu kısımda her zaman yanıt vermiyor yazıyor. Çalışıyor olduğunda oyun açılıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim artık tükendim hiçbir çare bulamadım şimdiden hepinize bol teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1719518379111.png
    1719518379111.png
    2,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Valorant'la ilgili asla düzeltemediğim bir sorun var. Oyunu her açtığımda oyunun açılma süresi o kadar uzun ki çok geç açılıyor. Menüye geldiğimde oyun başlatınca karakter seçme ekranına normal şekilde geliyor ama karakter seçtikten sonraki kısımda donuyor ve geç açılıyor. Hep 2. 3. raund oyuna girebiliyorum ve bu da her seferinde ceza yememe sebep oluyor. Her şeyi denedim sildim yükledim olmadı. Hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum hepsi normal ama Valorant da böyle sorun yaşıyorum. Aynı Riot oyunu olan LoL'de de sorun yok sadece Valorant.
Oyunu başlattıktan sonra ve yükleme ekranında Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğimde.

Eki Görüntüle 2234722

Şu kısımda her zaman yanıt vermiyor yazıyor. Çalışıyor olduğunda oyun açılıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim artık tükendim hiçbir çare bulamadım şimdiden hepinize bol teşekkürler.

Sistemde HDD mi var?

Yerel disk C sürücünüzü açın ve Riot Games klasörüne gidin. Valorant > live klasörüne girin. Manifest_debugfiles_win64 dosyasını silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı