Oyunum gerçekten çok geç açılıyor. Driverlar güncel, oyun SSD'ye kurulu. Oyunda sabit 300 FPS alıyorum ve diğer CS2 gibi oyunlar hızlı açılıyor.
geçmeden öncede aynı şekildeydi.Oyun Unreal Engine 5'e geçtiği için bazı sıkıntılar olabiliyor. En yakın zamanda düzeltirler bu durumu. Yani sizlik bir şey yok.
Laptop kullandığım cihaz ve dediğim gibi diğer oyunlar hızlı açılıyor valorant içinde veya dosyalarında yada ayar olarak değiştirilebilcek bir şey var mı acaba diye merak ediyorum.SSD'den kaynaklıdır, CrystalDiskMark diye bir uygulama var indir yada başka bir uygulamada seçebilirsin. SSD'ni uygulama içerisinde seç ve okumasını sağla. Okuma ve yazma hızı tam alamıyor olabilirsin, bunun benim bildiğim tek seçeneği anakart değiştirmek ssd'in PCI4 olabilir benimde anakartımda PCI3 o yüzden desteklemiyor. Aynı okuma yazma hızı vermiyor, oyunlara daha yavaş giriyor.
Yapman gerekenler
Uygulamayı indirip ssd'in ne kadar okuma yazma hızı verdiğine bakmak
SSD PCI3 mü 4 mü olduğuna bakmak
Anakartın PCI3 mü yoksa 4 mü ona bakmak
Eğer SSD pcı4 ise anakartını yenilemeni tavsiye ederim. Yüklü miktarda fark olduğunu anlayacaksın çünkü değiştirince.
SSD'den kaynaklıdır, CrystalDiskMark diye bir uygulama var indir yada başka bir uygulamada seçebilirsin. SSD'ni uygulama içerisinde seç ve okumasını sağla. Okuma ve yazma hızı tam alamıyor olabilirsin, bunun benim bildiğim tek seçeneği anakart değiştirmek ssd'in PCI4 olabilir benimde anakartımda PCI3 o yüzden desteklemiyor. Aynı okuma yazma hızı vermiyor, oyunlara daha yavaş giriyor.
Yapman gerekenler
Uygulamayı indirip ssd'in ne kadar okuma yazma hızı verdiğine bakmak
SSD PCI3 mü 4 mü olduğuna bakmak
Anakartın PCI3 mü yoksa 4 mü ona bakmak
Eğer SSD pcı4 ise anakartını yenilemeni tavsiye ederim. Yüklü miktarda fark olduğunu anlayacaksın çünkü değiştirince.
Hocam oyunu silip tekrar indirin. İspanyol esporcu Horcus bundan bahsetmişti. Bazı sistemlerde hem oyunun kapladığı yeri azaltıp hem alacağınız fps’i arttırabilir. Bütün dosyalarını silin oyunun. Riotu da silebilirsiniz direk hatta. Geriye hiçbir şey bırakmayın. İlgili videoyu paylaşabilirim isterseniz.Laptop kullandığım cihaz ve dediğim gibi diğer oyunlar hızlı açılıyor valorant içinde veya dosyalarında yada ayar olarak değiştirilebilcek bir şey var mı acaba diye merak ediyorum.
oyunu bu sorun ilk başladığında silip tekrar yüklemiştim ama bir çözüm elde edemedim ama bir daha deniyebilirim isterseniz.Saçmalığın daniskası. Valorant geç açılıyor diye anakart mı değiştirteceksiniz adama? Kazıkçı sanayi ustaları gibisiniz.
Hocam oyunu silip tekrar indirin. İspanyol esporcu Horcus bundan bahsetmişti. Bazı sistemlerde hem oyunun kapladığı yeri azaltıp hem alacağınız fps’i arttırabilir. Bütün dosyalarını silin oyunun. Riotu da silebilirsiniz direk hatta. Geriye hiçbir şey bırakmayın. İlgili videoyu paylaşabilirim isterseniz.
Hocam bütün dosyaları kayıt defteri loglarını falan temizleyin öyle deneyin. Bende işe yaradı şahsen deneyebilirsiniz.oyunu bu sorun ilk başladığında silip tekrar yüklemiştim ama bir çözüm elde edemedim ama bir daha deniyebilirim isterseniz.
Yani oyun dostalarını temizlerken.Hocam bütün dosyaları kayıt defteri loglarını falan temizleyin öyle deneyin. Bende işe yaradı şahsen deneyebilirsiniz.
Bunun bir videosu var mı tamamen dediğiniz şekilde silmenin ?Hocam bütün dosyaları kayıt defteri loglarını falan temizleyin öyle deneyin. Bende işe yaradı şahsen deneyebilirsiniz.
Yani oyun dostalarını temizlerken.
Bulmaya çalışayım hocam.Bunun bir videosu var mı tamamen dediğiniz şekilde silmenin ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.